Петър Димков е български народен лечител, занимаващ се главно с

...
Петър Димков е български народен лечител, занимаващ се главно с
Коментари Харесай

Уроки и урочасване при деца

Петър Димков е български национален врач, занимаващ се основно с билколечение и национална медицина. През битието си дава доста препоръки и предписания за природолечението, природосъобразния метод на живот, както и за голям брой духовни практики. Има солидно количество издадени книги, както и документален филм, изработен за него.

Когато приказва за уроки и урочасване, П. Димков прецизира, че най-податливи на това „ подло хипнотизиране ” са децата или хората със слаба воля. Признаците, по които се познава, че едно малко дете е урочасано, са изцъклянето на очите, повдигането на температура и болките в главата, както и възприятието на гадене. Стомахът се свива, може се стигне даже до повръщане на зелено.

Като метод за предотвратяване, прочут още от антични времена, е връзването на дребен амулет с по едно зърно нишадър и ситно мънисто на главата и на гърдите. То отвлича силата на неприятния взор.

Друга защитна мярка е да не позволявате на никого да целува детето. Ако въпреки всичко това се наложи и дадете детето си в ръцете на прочут или родственик, по-късно деликатно следете реакциите му. Ако то прояви признаци на урочасване, повече в никакъв случай не давайте на този човек да го приближава или допира.

 Урочасване

Ако установите, че детето е урочасано, незабавно измийте лицето му със светена вода. Може и с „ жива вода ” /за нея се взема една паничка чиста вода и в нея се загасват 2-3 живи въглена/, като по едно и също време с това се произнасят благоговейни думи, като да вземем за пример: В името на Бога на Мъдростта, в името на Бога на Истината да се пречисти и освети тази вода, с цел да се измие от лицето и ръцете на детето ми неприятните мисли и усеща на урочасалия го.

След това се умиват и ръцете на детето и му се дава да отпие три пъти от тази вода. Трябва да се повтори три пъти: Измий очи зли, измий очи от уроки. Когато извършите и това, останалата вода се изплисква или зад главата на урочасания, или пък по някоя котка или куче.

По съвета на Петър Димков, след тези ритуали майката би трябвало да лизне с езика си 2-3 пъти челото на детето, от веждите към косата. Ако ли не, да лизне палеца си и да направи същото придвижване с него. През това време да повтаря мислено една от двете горепосочени изречения.

Когато всичко е направено, детето се слага на легло и се прекръства с парче каменна сол с думите: В името на Бога на Любовта, на Бога на Мъдростта, в името на Бога на Истината да се очисти детето ми, урочасаното /казва се името на детето/ от неприятните мисли и усеща на урочасалия го. След ритуала солта се хвърля в огъня, като се споделя: Както се пука солта, така да се пукат неприятните очи, урочасали детето ми.

Ако урочасването е било доста мощно, е нужна и специфична молитва. Застава се пред икона или кандило - каквото имате у дома, и се произнася Молитва за болен от уроки: Господи, Боже мой, Царю на вековете, Вседържител и Всесилен. Ти всичко правиш и преправяш единствено по едно предпочитание. Ти седем пъти Си обърнал в роса разпалената пещ и пламъка на Вавилон и Си запазил невредими и тримата момци. Ти доктор Си и изцелител на всички, които на Тебе се надяват. На Тебе се молим и от Тебе просим.

Премахни, изгони и отнеми всяко дяволско въздействие, всяко сатанинско заслепение и нахлуване и всяка лукава ловкост и щета, както уроките на злодеи и лукави индивиди от Твоя раб /Твоята робиня/, /казва се името/, които са станали жертва заради красота, храброст или благоденствие или заради ревнивост и злоба от зли очи. Сам Ти, човеколюбиви Владико, простри властната Си ръка и мощната Си висша мишца, посети това Твое творение и Му изпрати кротичък, мощен, правилен ангел-пазител на душата и тялото му /ѝ/, който да забрани и отстрани от него /нея/ всяка щета и уроки, станали от вредности и завистливи индивиди, та запазван /запазвана/ от Теб, Твоя раб /робиня/ незасегнат и здрав /невредима и здрава/ с признателност да те възпява и да споделя:

 Уроки и урочасване при деца

Господ ми е асистент и няма да се уплаша. Какво ще ми стори човек? И още: Няма да се уплаша от зло, тъй като Ти си с мене, Бог на моята поддръжка, мощен и могъщ шеф на мира, Отец на бъдещия век.

О, Господи, Боже наш, съжали твоето творение и избави Твоя раб /Твоята робиня/, /името/, от всяко зло, от всяка щета и тестване и от огъня, що става от уроки. Запази го /я/ от всички гореказани зли неща, поради молитвите на благословената и славна Владичица наша, Богородица, и безконечна Дева Мария, поради застъпничеството на светловидните ангели и поради молитвите на всички светии. Амин.

През идващите дни за дефинитивно избавяне от урочасването се предлага потреблението на растителна храна без месо, като всяка вечер се чете и дадената молитва.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР