Петък, 16 юли – По обяд чувството ни за дълг

...
Петък, 16 юли – По обяд чувството ни за дълг
Коментари Харесай

Петък, 16 юли – По обяд чувството ни за дълг се пробужда

Петък, 16 юли – По обяд възприятието ни за дълг се пробужда

Този петък, по обяд, Луната образува тригонална връзка със Сатурн, което ще пробуди възприятието ни за дълг и отговорност. Това е време, в което ние, без да го осъзнаваме, уреждаме неизплатените си сметки. Така или другояче това би трябвало да се направи, а през днешния ден просто се случва. Но това разположение на Луната по отношение на Сатурн има и други резултати.

Ще понасяте по-добе от нормално изблиците на яд против вас и напрежението, тъй като Сатурн ще ви зареди с самообладание и мощ. Ще се чувствате вътрешно по-сигурни. Миналото също може да изиграе роля – във вас може да се пробуди споменът за красиво прекарване, което да ви даде мощ.  

Ето на какво да извърнат внимание обособените зодии:

Овните могат да си намерят по-добре платена работа, а тези от тях, които имат сериозен бизнес, ще могат да се похвалят със постоянен финансов напредък. Други ще научат, че заплатата им е нараснала.

Телците ще са заети да мислят по какъв начин да отдадат чартърен магазин или заведение, само че е целесъобразно тъкмо през днешния ден да не стартират ново бизнес начинание.

Близнаците ще изпитат удовлетворение от покупките, които са създали – те ще са им изключително нужни и на рационални цени.

Раците ще би трябвало да трансформират метода си на мислене във връзка с парите – сърцето ще им нашепва едно, а разсъдъкът – напълно друго.

Лъвовете ще са удовлетворени от финансовите си резултати. Тъй като звездите се подреждат в тяхна изгода, могат умерено да възнамеряват бъдещите си инвестиции.

Девите през днешния ден ще бъдат доста пресметливи, ще има мощното предпочитание да провеждат живота си с един размах. Препоръчително е да бъдат по-спокойни и да имат вяра, че каквото и да се случи – най-после всичко ще се подреди, както би трябвало.

Везните ще имат по-сериозни разноски най-много за здравето си и за поддържането си в добра форма.

Скорпионите ще са късметлии – чакат ги огромни финансови облаги.

Стрелците ще са хора на действието и решенията, които ще вземат в работата си, сигурно ще им оказват помощ да завоюват положителни пари. Днешната им упорита работа е добра инвестиция за на следващия ден.

Козирозите ще са признателни на ориста за това, което имат. Ще си дадат сметка, че неблагодарността може да им се отрази отрицателно – единствено за ден положителните им финансови индикатори могат да паднат стремително надолу.

Водолеите е добре да не се занимават с хазарт и да не вземат участие в спекулативни покупко-продажби.

Рибите ще харчат с необятна ръка за хората, които харесват и обичат. Макар и тези разноски на прочувствена основа да попадат в графата „ неразумни “, крайният резултат ще има позитивен резултат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР