Петък, 14 май – Юпитер, планетата на щастието, навлиза в

...
Петък, 14 май – Юпитер, планетата на щастието, навлиза в
Коментари Харесай

Петък, 14 май – Юпитер, планетата на щастието, навлиза в Риби

Петък, 14 май – Юпитер, планетата на щастието, навлиза в Риби.

Днес Юпитер излиза от Водолей и навлиза в Риби, като ще остане там до 28 юли 2021 година. След тази дата Юпитер става назадничав и се връща във Водолей. Юпитер е планетата на високите идеали и благополучие. Нептун съставлява висшата, божествена обич. Така че, отчитайки общото въздействие на двете планети, този петък е удобен за щедрост, разкриване на теологични истини, интерес към паранормалното, посвещаване на изкуството, музиката, литературата, театъра. Творците ги чака доста сполучлив ден, тъй като Нептун ще се отразява удобно и на интуициите, и на вдъхновенията им. Този плодороден интервал ще продължи до 28 юли.

Кой е най-облагодетелстван от Юпитер? За към девет седмици Юпитер в Риби ще има удобно влияние върху представителите на Риби, Рак и Скорпион, както и върху Телец и Козирог . През този интервал доста техни стремежи ще се осъществен. По-малко облагодетелствани ще се усещат представителите на Овен, Водолей, Лъв и Везни, само че с усърдни и съзнателни старания въпреки всичко могат да реализират много положителни резултати. За Дева, Близнаци и Стрелец е целесъобразно да са с нараснало внимание, защото при тях Юпитер ще се прояви в своята арогантна същина. Ако постъпват рационално, това няма изключително да им се отрази.

За Овен този петък е удобен за решение на финансови въпроси - ще завоюват положителни пари, с помощта на големия си опит. Могат да си обезпечат и спомагателни приходи, употребявайки безбройните си гении.

Телците ги чакат сложни пазарлъци, с цел да получат най-хубавите предложения. Усилията им ще се възнаградят и ще спестят обилни суми.

За Близнаците е целесъобразно да бъдат деликатни на финансовия фронт. Може да се окажат принудени да платят прекомерно висока цена за криво-ляво осъществена услуга. Съветваме ги да проучат деликатно пазара, преди да купят, каквото и да било.

За представителите на зодия Рак е удобен ден за обмисляне на вечеря с обичания или с обекта на интерес от противоположния пол, само че им предлагаме да бъдат по-скоро великодушни, в сравнение с стиснати.

Лъвовете ще би трябвало да насочат позитивната си сила в вярната посока, с цел да завоюват повече пари. Препоръчително е да заобикалят да прекарват прекалено много време в сърфиране в интернет с вярата, че ще изкарат бързи пари.

За представителите на зодия Дева този петък ще е удобен на финансовия фронт. Положителният им метод към разноските, ще им помогне да вземат верните решения. Следва да вършат деликатни изследвания, преди да купят или продадат нещо.

За Везни денят не е доста удобен за решение на финансовите каузи. Съветваме ги да не бъдат нападателни в желанието си да влагат. Ще имат паники, тъй като към този момент не ги чакат бързи облаги.

Скорпионите през днешния ден с ненаситност ще харчат пари за своя сътрудник или обичан. Може да им се прииска и да парадират измежду по-голям публичен кръг със своята финансова непоклатимост и самостоятелност. За разлика от тях Стрелците ще бъдат доста прагматични и ще заобикалят изкушението да харчат импулсивно. Може да им е мъчно, само че в случай че не престават да го вършат, ще видят, че не е невероятно.

Козирозите този петък ще имат мощен блян към материални богатства, само че положителната вест е, че няма да харчат неразумно мъчно извоюваните средства. Ще ценят всяка стотинка. Препоръчително е през днешния ден да заобикалят да търгуват на борсата.

Представителите на зодия Водолей ще имат интерес да влагат в парцели или коли и за тях е добър ден да отидат на оглед или да проучат екстрите на новата си кола.

Риби през днешния ден могат самоуверено да поемат финансови опасности и ще имат време за нещо, което от много време се пробват да създадат.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР