Петък, 13 август – Засилено усещане за хармония и красотаВенера

...
Петък, 13 август – Засилено усещане за хармония и красотаВенера
Коментари Харесай

Петък, 13 август – Засилено усещане за хармония и красота

Петък, 13 август – Засилено чувство за естетика и хубост

Венера и Плутон не престават да са в тригон – към момента са на 120 градуса една от друга. Положителният резултат на Плутон е, че ускорява въздействието на Венера, което се демонстрира като засилено чувство за естетика, хубост, нараснал интерес към изкуствата.

Хармонията ще подсигурява наред развиване на междуличностните ви връзки както в персонален, по този начин и в професионален проект. Днес е време да изгладите всевъзможни несъгласия, водещи до разногласия и кавги. Караниците единствено блокират и забавят личностното ви рационализиране – с цел да ги избегнете, най-лесно е да замълчите. Неслучайно мъдрите споделят – „ Мълчанието е злато “

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще работят като изчислителни машинки и ще се оправят с лекост с всевъзможни рутинни действия, по тази причина дано не отхвърлят да поемат повече отговорности. Ще бъдат положителни мениджъри, с какъвто и план да се захванат.

Телците ще се проявят като доста решителни и уверени. Ще работят бързо и дейно, в това число ще разработят и прелестни стратегически проекти. Особено в случай че работят в областта на енергетиката.

За Близнаците е целесъобразно да заобикалят всевъзможни спорове с висшестоящите и с директните си началници. Да са по-малко сериозни и изискващи и да мислят повече за идната си отпуска.

Раците ще са настроени проучвателен. Няма да мислят за нищо друго с изключение на по какъв начин да подобрят изискванията, в които работят. Препоръчително е да си записват всяка концепция, която им хрумне, и да я предложат на шефовете или на подчинените си.

Лъвовете ще са изключително словоохотливи – ще дават хрумвания и оферти на всички към тях. Ако работят в областта на туризма, е добре да са наясно, че предложенията им са извънредно скъпи и е добре да съблюдават библейския принцип „ Не хвърляйте бисерите на свинете “. Препоръчително е въобще да не се засягат, в случай че никой не обръща внимание на концепциите им. Другите губят, а не те.

На Девите ще им се наложи да употребят мощ – и физическа, в случай че са в областта на охранителния бизнес, и умствена, в случай че са възпитатели и обучители. Важният урок, който ще научат през днешния ден, е, че не всеки път могат да завоюват, само че провалянето е сигурен метод да помъдреят, да се окуражават и след известно време да реализират забележителен триумф.

Везните ще се усещат разочаровани, защото през днешния ден няма да могат да намерят решение на наболели и тормозещи ги проблеми. Добре е да влагат повече време в решаването им.

За Скорпионите денят дава обещание доста провокации – изключително в случай че работят в областта на финансите, всички ще желаят да се конкурират с тях. Но всяка конкуренция е добре пристигнала за бизнеса им.

Стрелците е добре да се придържат прецизно към целите си. Причината - през днешния ден няма да са изключително въодушевени и прагматични в работата си и това няма да се отрази изключително добре на идните им значими срещи.

Козирозите ще отдават огромно значение на мнението на близките. Това е добре, защото им следва да осъществят съществени бизнес контакти, потребни за бъдещото развиване на компанията им.

За Водолеите този петък е най-подходящият, в който да си създадат равносметка – да теглят чертата – да видят какво са замели под килима, а е трябвало навреме да свършат. Ще намерят отговор на от дълго време отлагани въпроси, като е целесъобразно да заобикалят срещи с ревностни бизнес сътрудници.

Рибите е добре да не изпадат в суматоха, в случай че внезапно открият, че хората, с които работят, им нямат никакво доверие. Добре е да бъдат търпеливи и да реагират по допустимо най-цивилизования метод. Параноята е знак на времето и никой не трябва да бъде упрекван, че страда от нея.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР