Пет месеца и един днес след отвличането на Адриан Златков

...
Пет месеца и един днес след отвличането на Адриан Златков
Коментари Харесай

Адвокатът на Адриан Златков разкри нещо много безумно, свързано с отвличането му!

Пет месеца и един през днешния ден след отвличането на Адриан Златков 4-ма души са арестувани с обвинявания, че са помогнали за отвличането на 25-годишния мъж. Това са Ивайло Борисов - Ториното, водачът му Мартин Марков, Георги Джамбазов и приятелката му Здравка.

В изявление пред Bulgaria ON AIR бащата Тони Златков показа, че познава Ториното задочно. Няколко пъти е ходил до автокъщата на фамилията да оглежда коли, само че до покупка не се е стигало.

Задържаните ли са основните виновници за похищението на Адриан Златков и ще се разплете ли възелът със задържането на 4-мата помагачи за отвличането?

Според юриста на Адриан - Димитър Марковски, фамилията към момента не е поискало да се запознае с уликите по закононарушението, само че несъмнено прокуратурата ще би трябвало да поработи сносно, с цел да натрупа доказателства по делото.

" Прокуратурата няма да прибегне до санкции, в случай че няма нужните доказателства. Разследващите би трябвало сносно да поработят върху това дело. Винаги би трябвало да се върви по горещите следи на закононарушението. Вярвам в професионализма на хората от Столична дирекция на вътрешните работи ", безапелационен бе юристът в " България заран ".

Той е на мнение, че отвличането е било единствено и само с цел да се завлечен пари от фамилията на предприемача.

" Действително арестуваните са престъпно проявени лица, само че към отвличането би трябвало да има съответен метод. Миналото на една персона е значима и има място в един развой, само че за тъкмо избраното закононарушение са нужни ясни доказателства ", посочи Марковски.

Той не знае дали Тони Златков ще заведе цивилен иск, в случай че въпреки всичко обвинените бъдат потвърдени за отговорни.

" Интересно е да се означи фактът, че страната може да накара Златков да заплати налози върху откупа, който е дал за сина си, което е малко безумно ", добави юристът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР