Перник. Уважаваме Делян Добрев като политик и твърдо заставаме зад

...
Перник. Уважаваме Делян Добрев като политик и твърдо заставаме зад
Коментари Харесай

ПП ГЕРБ-Перник: Заставаме твърдо зад Делян Добрев, ръководството на ГЕРБ не трябва да приемa неговата оставка

Перник. Уважаваме Делян Добрев като политик и твърдо заставаме зад позицията, че управлението на Политическа партия ГЕРБ не би трябвало да приемa неговата оставка. Той е един израснал политик. Той е част от нас и не заслужава, нито да бъде оклеветен, нито да бъде по този метод обществено провокиран. Това съобщи регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ-Перник и кмет на Общината доктор Вяра Церовска на изключителна конференция на регионалното управление на политическата мощ в Перник във връзка оставката на Делян Добрев от всички позиции, които заема, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Тя беше безапелационна, че Делян Добрев има право да реагира по този метод и да бъде афектиран.
„ Уважавам неговата позиция и я приемем. Това е една мъжка, виновна и почтена позиция на един сериозен и виновен политик “, показа доктор Церовска. Тя напомни, че Делян Добрев беше депутат от област Перник в 42-то Народно заседание.
„ Той е този, който работи неуморно за това да я има националната стратегия за саниране на многофамилни жилищни здания. Когато в Перник всички останали политически партии се оповестиха срещу нея, точно Делян Добрев беше част от нашия екип и в срещи с хората изясни за изгодите от националната Програма. Работи с всичките кметове, направи срещи с доста перничани и всички те го познават във време, в което държавното управление на Орешарски нанесе големи финансови загуби за България и ни върна доста години обратно в развиването “, изрично съобщи регионалният координатор на ГЕРБ-Перник. Тя прикани жителите да не си затварят очите пред смяната в образа на Община Хасково в последните години.
„ Само за две години Да направиш, дружно със своя екип, да привлечеш толкоз доста вложения, е нещо необикновено. Всички помним с какви кавги си потегли предходния кмет на Община Хасково. Днес няма град, в който да има друго ръководство, с изключение на ръководството на ГЕРБ. Нека да съдим хората по делата. Това е принцип, който за мен е основополагащ, тъй като би трябвало да бъдеш честен с хората, които са те избрали, само че и с хората, които са те подкрепили, с тези, с които работиш “, заключи доктор Церовска.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР