Периодът на Новолуние е най-мощният момент, който можем да използваме,

...
Периодът на Новолуние е най-мощният момент, който можем да използваме,
Коментари Харесай

Новолуние в Козирог – какво да си пожелаем

Периодът на Новолуние е най-мощният миг, който можем да използваме, с цел да си пожелаем нещо, покровителствано от зодия Козирог. Той настъпи на 26 декември 2019 година, 07:13 ч.

Новолунието на 26 декември е съпроводено и с най-голямото слънчево затъмнение от 250 година насам, което за жал няма да можем да следим у нас. То ще носи силата на земната сила. Възможно е денем нескрито да излязат дълбоките ни страхове, огорчението и някои сенки от предишното, за които сме не запомнили.

В сряда можем да си зададем въпроси по отношение на нашата отговорност и развиването ни. Денят е подобаващ за равносметка, в която да огледаме плодовете на труда си през годината.

Козирогът от зодиакалните знаци се свърза с архетипите, традициите, роднините, моделите на семейството. Той изисква да поемаме отговорност към поколението и околните си.

 Новолуние в Козирог

През етапа на Новолуние е уместно да променим някои остарели модели, които сме наследили от родителите си. Енергията на този ден ще ни помогне да виждаме събитията към себе си в дълбочина. Ще се усещаме по-уверени, сигурни и дисциплинирани, с цел да приключим делата си.

Новолунието в Козирог ще ви помогне да постигнете цели свързани с бизнеса, договарянето, ръководството на организации и структури. Успех денем ще имат хората, работещи в областта на стопанската система, политиката и философията.

Първите 10 часа от Новолунието са извънредно мощни и можем да ги използваме, с цел да си пожелаем нещо, покровителствано от Козирога – самодисциплина, съблюдаване на обещания, обичаи, кариера, упоритости, формулиране на цели, самопризнание, почит, началници.

Желанията би трябвало да бъдат записани на лист и да са по този начин дефинирани, че да не засягат различен човек, тъй като няма да се осъществен. Подходящо предпочитание е Искам с лекост да последвам традициите, водещи ме по пътя към триумфа.

Трябва да запишете на лист това, което най-вече желаете, до 48 часа, откакто е настъпила етапа на Новолуние.

Желанието ви няма да се сбъдне и в случай че е написано с съмнение и подозрения в неговото реализиране. Опитайте се да пресъздавате желанията си все едно гледате филм, а вие сте основният воин в него.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР