Перфектно запознат със задкулисието източник разкри, че Дългия смята да

...
Перфектно запознат със задкулисието източник разкри, че Дългия смята да
Коментари Харесай

Слави прибира Мирослав Найденов в партията си, за да се възползва от опита му в далаверите

Перфектно осведомен със задкулисието източник разкри, че Дългия счита да се възползва от „ знанията и уменията “ на един от най-компрометираните някогашни министри в бранша – Мирослав Найденов и неговата група от фрагменти в бранша.

Бившият властник е прочут с нелицеприятния прякор Миро Мършата от времето, когато бе шеф на Районната ветеринарно-медицинска работа във Враца, основен секретар на Националната ветеринарно-медицинска работа от квотата на Национална движение „Симеон Втори" и шеф в Софийското общинско дружество „ Екоравновесие”.

Освен с безчет далавери, Найденов ще се помни и с грандиозния скандал с отровното ирландско месо – преди години под негов надзор в комерсиалната мрежа влезе мръвка с отминалост 20 години и стигна до трапезите на хората.

Откакто бе показно изхвърлен от ГЕРБ Найденов търси нов трамплин към властови позиции – „ Схемата е отработена – взимаш в партията родственик на движимост състезател в далаверите и си осигуряваш същия достъп до старите схеми”, разясниха ветерани в партийното инженерство.

Мръсотията лъсва даже в формалната информация за специалистите по браншове на „ ИТН “ – в бранш „ Земеделие” специалист на партията ще е Цветанка Войнова – ветеринарен доктор и познавач по сигурност на храните. Цветанка Войнова е брачна половинка на доктор Йордан Войнов, който бе началник на Българската организация по сигурност на храните в първия кабинет на Бойко Борисов и дясна ръка на Миро Найденов.

А с тази ръка Найденов знаеше къде да бърка, разясняват от бранша. Войнов, също като Найденов, бе уволнен и изхвърлен поради далаверите, които правеше в БАБХ.

„ С дамата на Войнов Слави дава явен знак, че в случай че се добере до властта, ще вкара в нея същите остарели муцуни, които към този момент са изхарчили откраднатото и са настървени за нови схеми “, напомнят някогашни чиновници на Найденов, които с неприкрит интерес наблюдават новите лупинги на остарелия си шеф и доверените му хора.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР