Пентагонът потвърди автентичността на поредица от видеоклипове и изображения на

...
Пентагонът потвърди автентичността на поредица от видеоклипове и изображения на
Коментари Харесай

Потвърдиха реални кадри на НЛО

Пентагонът удостовери достоверността на поредност от видеоклипове и изображения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), снимани от американския флот. Това оповестява Science Alert, представен от Евроком.

Един от видеоклиповете, оповестен от режисьора на документални филми Джереми Корбел, демонстрира триъгълен обект, който лети и излъчва пулсираща светлина. Според представителя на американското министерство на защитата Сюзън Гоф видеоклиповете, както и изображения на други аномални атмосферни феномени, в действителност са направени от членове на флота.

Агенцията обаче отхвърля обществено да разисква детайлностите и вероятните пояснения на следените обекти, с цел да избегне разкриването на информация, която би могла да бъде потребна на евентуалните съперници.

Стана известно обаче, че обектът с „ пирамидална форма “ е сниман от екипажа на USS Russell край крайбрежията на Сан Диего през юли 2019 година Твърди се, че е бил на към 210 метра над кораба. В различен случай екипажът на USS Omaha забелязал сферично транспортно средство, което паднало в океана, само че в региона не били открити парчета.

Също по този начин се оповестява, че покрай американската военноморска авиобаза във Вирджиния са следени три обекта, наречени „ Сфера “, „ Жълъд “ и „ Метален дирижабъл “. Според една от версиите това може да са метеорологични сонди или шпионски дронове, само че обектите към момента се смятат за неидентифицирани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР