Следващият парламент можело да изглежда по-различноЛена Бориславова отново заговори за

...
Следващият парламент можело да изглежда по-различноЛена Бориславова отново заговори за
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за ППДБ: Те посяха такъв вятър, че бурята няма да ги отмине

Следващият парламент можело да наподобява по-различно
Лена Бориславова още веднъж заприказва за взаимно ръководство ППДБ и ГЕРБ-СДС

Всички благоприятни условия бяха счупени с насилственото събаряне на ръководителя на Народно събрание Росен Желязков. Това съобщи в последния ден на 49-ия парламент водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той напомни, че Желязков е бил универсалната фигура, която ППДБ приемали даже за министър председател. Борисов бе безапелационен, че ППДБ са посели подобен вятър, че бурята няма да ги отмине.

“С отхвърлянето на отчета от краткотрайната комисия за “Митниците ” аз им демонстрирах по какъв начин трябваше да постъпят. Трябваше да поддържат своите сътрудници, доскоро другари за Росен Желязков. За 1 ден ставаше въпрос ”, възмути се водачът на ГЕРБ.

“Решението за Росен Желязков беше принудително и чупещо ”, обърна се към пиара на Политическа партия Найо Тицин той. “И какво реализираха - смениха Росен с Росица. ГЕРБ и Движение за права и свободи, двете партии единствено, няма да създадат ръководство и коалиция, предайте на Бориславова. За да няма такива спекулации, споделих, че от това, което виждам, ще се извървят още пет служебни държавни управления. Вчера те посяха подобен вятър, че бурите няма да ги подминат. Абсолютно всичко е изгубено. Те трябваше да поддържат своите сътрудници. Не трябваше да седнат в скута на “Възраждане ” и да се съешат с тях. Политическа партия и Българска социалистическа партия внасят предлагането, а към тях се прикачват Има Такъв Народ и “Възраждане ”. Браво, унижихте ни, разстроихте ни, само че ние не дадохме да се употребява Народното събрание против Асен Василев ”, отсече водачът на ГЕРБ.

“На всички тези няма да им дам храна да се упражняват върху ГЕРБ ”, сподели Борисов и добави: “заявката на Ваня Григорова, като знам какво направи в София, идващият парламент може да наподобява доста по-различен. Наблюдавах я по какъв начин се държеше и тя в действителност е действителният победител на изборите ”.

Ние демонстрирахме на сътрудниците от ППДБ, че не използваме Народното събрание за предизборна акция и като обстановка, сподели още Борисов. По-рано в петък, Лена Бориславова уточни, че в случай че Борисов е подготвен да извършва заложените в програмата промени с явен период, би могло да има ръководство взаимно сред ППДБ и ГЕРБ.

“Ако господин Борисов поеме ангажимент и го съблюдава всеки ден и се движим по тази стратегия, случват се промени имаме самостоятелни състезания за институциите, тогава ще би трябвало да управляваме дружно по някакъв ясно написан и обезпечен метод ”, съобщи Бориславова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР