Пентагонът: Има голям ръст на наблюдения на НЛО. Има много

...
Пентагонът: Има голям ръст на наблюдения на НЛО. Има много
Коментари Харесай

Пентагонът: Има голям ръст на наблюдения на НЛО

Пентагонът: Има огромен растеж на наблюдения на НЛО. Има доста следени “необяснени въздушни явления ” (така военните назовават НЛО) през последните 20 години. Това оповестиха представители на американския Департамент по защита, по време на първото чуване по тематиката в Конгреса.

Скот Брей, заместител шеф на военноморското разузнаване, съобщи, че военните “забелязват повишен брой неоторизирани и/или неидентифицирани летящи апарати или обекти в следени от военни подготвителни зони ”, представен от NDTV.

Военните дават няколко догатки за естеството на следените обекти: птици и дронове, които объркват радарните системи или проби на непознато военно съоръжение, което е благосъстоятелност на други страни. Основната цел на инспекциите е преди всичко да се откри дали обектите съставляват заплаха за националната сигурност.

На изслушването  бяха показани и няколко клипа. Един от тях е на триъгълен обект, който е бил следен от боен транспортен съд през 2019 г.  Проверката демонстрира, че става дума за оптичен резултат, “свързан с безпилотни въздушни системи в региона ”, цитира CNET.

Военните имат база данни с над 400 докладвани наблюдения на НЛО. До момента военните не са комуникирали, стреляли или сблъсквали с НЛО, споделя още Брей.

Друг клип демонстрира дребен кръговиден обект, който се вижда за елементи от секундата по какъв начин прелита около боен аероплан.

Брей добавя, че всяко обявено наблюдаване се ревизира и до момента няма никакви данни, “които да допускат извънземен генезис ”. Той споделя, че военните не изключват тази опция, само че нищо не я потвърждава до момента.

 

Пентагонът: Има огромен растеж на наблюдения на НЛО

 

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР