Пентагонът бързо се отказа от определеното от него като погрешно

...
Пентагонът бързо се отказа от определеното от него като погрешно
Коментари Харесай

Пентагонът погрешно подкрепи призиви за оставка на Тръмп

Пентагонът бързо се отхвърли от избраното от него като " неправилно ретуитване " на обява от формалния му акаунт в " Туитър ", в която деятел приканва американския президент Доналд Тръмп да си подаде оставката.

Потребителят на " Туитър " @proudresister ( " горделив съперник " ), имайки поради неотдавнашните изказвания за укорими полови забежки, в които бяха упрекнати голям брой хора от политическия и културния истеблишмънт на Съединени американски щати, написа в обществената мрежа: " Решението е просто... Рой Мур: отдръпва се от конкуренцията (за сенатор в щата Алабама). Ал Франкен: подава оставка от Конгреса. Доналд Тръмп: подава оставка като президент. Републиканската партия: Спрете да вършиме половите офанзиви въпрос на партийно-партизанска битка. Това е закононарушение, както и вашето двуличие. "

Официалният акаунт на Пентагона в " Туитър " по-късно е препубликувал острата словесна офанзива, преди бързо да я изтрие.

Говорителят на Пентагона полковник Роб Манинг излезе с изказване, в което изяснява, че " акредитиран оператор " на акаунта " неправилно ретуитна наличие, което не би било подкрепено от Министерството на защитата ".

Той добави, че " операторът хвана тази неточност и неотложно го изтри ".

Прессекретарят на Пентагона Дана Уайт ретуитна сходно разяснение, което формалният акаунт на Пентагона в " Туитър " също показа.

Много профили в " Туитър " са създали опровергаване, изтъквайки, че ретуитовете не съставляват поддръжка за позициите, само че акаунта на Пентагона не го е направил./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР