Пазарът на криптовалути остава неспокоен, белязан от несигурност, тъй като

...
Пазарът на криптовалути остава неспокоен, белязан от несигурност, тъй като
Коментари Харесай

4 криптовалути, с които трябва да внимавате през тази седмица

Пазарът на криптовалути остава разтревожен, белязан от неустановеност, защото множеството цифрови активи демонстрират нараснала волатилност.

Всъщност пазарът с неспокойствие чака забележителен катализатор, който евентуално може да възпламени ценови подтик през идващите дни.

На фона на трайно мечите пазарни условия долу може да видите лист на 4 криптовалути, от които да се пазите през идната седмица. Тези активи се характеризират с нараснала волатилност и разколебани фундаментални индикатори.

Kadena (KDA)

Kadena ( KDA ), блокчейн, който съчетава консенсусния механизъм на Биткойн (BTC), прочут като доказателство за работа (PoW), с цел да сътвори мащабируем вид на Биткойн, се бори да резервира скорошните си облаги.

Към края на август KDA претърпя рали, дължащо се на нарасналата покупателна интензивност, провокирана от новината за поддръжката на Ledger за токена, което разреши на потребителите да реалокират монетите си от тържищата.

Въпреки това породиха въпроси по отношение на релативно по-бавния напредък на Kadena спрямо други крипто планове като Етериум (ETH). Забележително е, че мрежата се концентрира върху институционални транзакции и банкиране, употребявайки своя енергийно ефикасен модел на доказателство за работа. Въпреки позитивното развиване, KDA остава волатилна.  

По последни данни, извлечени на 4 септември KDA се прави оценка на $0.44, като седмичните загуби надвишават 9%.

Helium (HNT)

HNT , родният токен на мрежата Helium, показва нараснала волатилност през последния месец, заличавайки облагите, с които доближи исторически връх в края на 2022 година Първоначално считано за обещаващо начинание в криптовалутната промишленост, основаването на Helium имаше за цел да сътвори безжична мрежа, основана на блокчейн, за IoT устройства като чипове за следене и датчици.

Забележително е, че мрежата инициира обилни развития, които биха могли да повлияят на цената на HNT. Август стартира със мощна нотка за токена с новините за листването му в Coinbase и приемането му в мрежата Solana (SOL), като и двете способстваха за укрепването на екосистемата на Helium.  

Въпреки тези удобни развития обаче HNT се бори да резервира облагите си, като през последните седмици изпитва нараснала волатилност.

Освен това не престават да съществуват опасения по отношение на ръководството на мрежата, произлизащи от в началото следствие, съгласно което вътрешни лица от Helium са натрупали благосъстояние за сметка на общността.

Към момента на правене на публикацията HNT се търгуваше на цена от $1.52, като за последните седем дни се е коригирала с над 7%.  

Floki (FLOKI)

Floki ( FLOKI ) претърпя забележителен спад в позицията си на фона на продължаващите мечи пазарни условия, като през последните 30 дни цената на токена спадна с повече от 20%.  

Въпреки неотдавнашните партньорства, в това число това с BitGo, множеството вложители на Floki сега търпят загуби, защото меме криптовалута се бори с пазарния спад.

Тази промяна способства за въпросите, отправени към Floki и други меме монети заради възприеманата от тях липса на полза. Освен това Floki е изправена пред нестабилно бъдеще, повлияно от разнообразни фактори, в това число общите пазарни настройки.  

Към момента на писане на публикацията Floki се прави оценка на $0.000016, което отразява седмични загуби от почти 4%.

GMX (GMX)

Цената на GMX ( GMX ) поредно понижава, заличавайки предходните облаги. GMX е замислена като криптовалута, пригодена за ефикасни прехвърляния на стойност, изключително в границите на мрежата Етериум. Понастоящем наподобява, че на GMX липсват основни фундаменти, които биха могли да провокират повишаване на цената през идната седмица.  

Като се има поради преобладаващата пазарна меланхолия, би било рационално да се прояви нерешителност, когато се обмисля инвестиция в GMX, защото съществуващите условия могат да се отразят неподходящо на цената на токена.  

Към момента на правене на публикацията GMX се търгува за $32, което отразява промяна от над 9% през последните седем дни.

Важно е да се признае, че въпреки упоменатите криптовалути да са посочили нараснала волатилност, крипто пазарът е прочут с бързите си съмнения и събитията могат да се трансформират бързо.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР