„Пътят на честта“ е поредният български сериал, който предизвика небивал

...
„Пътят на честта“ е поредният български сериал, който предизвика небивал
Коментари Харесай

Силвия Петкова със сензационни разкрития за новия сезон на ...

„ Пътят на достойнството “ е следващият български сериал, който провокира нечуван интерес в феновете. Затова и продуцентите не се забавиха с втори сезон, който ще започва на 14 септември от 20.00 ч. в ефира на Нова телевизия с нови герои,обрати и невиждани провокации.

Силвия Петкова, която играе основната женска роля, прекъсна за малко почивката си на морето, с цел да се включи в ефира на Нова тв с извънредни разкрития за новия сезон на сериала. Тя описа за сюжетните линии, новите лица и личната ѝ геройня, колкото е разрешено да се издаде на този стадий от време.

" С Кера не си приличаме изключително. Тя е доста по-здраво стъпила на земята. Животът я е очукал, реакциите й са по-обрани. Докато аз съм си дивак, доста съм експресивна във всичко – в страстите, в възприятията. В новия сезон ще има забавни неща, само че по-скоро в другата сюжетна линия, където са и новите лица, които влизат в сериала. При Кера нещата се развиват доста по-спокойно от предходния сезон, без Бонка да е на всеки метър. Тя ще търси разнообразни неща, само че има какво да се наблюдава и в нашата сюжетна линия. Чакам с неспокойствие да виждам, тъй като сезон 2 е напълно друг по отношение на предходния. "

" Обяснявам си триумфът на първи сезон на „ Пътят на достойнството “ с това, че самата история е доста близка до хората. Вярвам, че всеки един фен е припознал себе си в някой от персонажите. Намерил е сходна обстановка в своя персонален живот. Радвам се, че успяхме да се харесаме на феновете и да задържим вниманието им. "

" Опитвам се да пребивавам по този начин, че да се любувам на всичко, да не скърбя за нищо и с усмивка да одобрявам това, което следва. Не одобрявам да назоваваме нещата сложни, а да ги случваме с лекост. Септември наближава и с нови сили ще с върнем в Театър „ София “, където чакаме да изкараме една страхотна премиера ", приключва Петкова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР