Патриотите доста добре си изиграват картите в тази коалиция. Доста

...
Патриотите доста добре си изиграват картите в тази коалиция. Доста
Коментари Харесай

Лукарски: Патриотите си изиграват картите в коалицията по-добре от Реформаторския блок

" Патриотите сносно си изиграват картите в тази коалиция. Доста по-добре от колкото ние от Реформаторския блок, може би малко наивно и по-идеалистично подхождахме. Мисля, че няма да се стигне до предварителни избори. "

Така водачът на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски коментира думите на Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, че в случай че Народното събрание ратифицира Истанбулската спогодба, държавното управление пада. 

" Учудва ме това, че партия, която постоянно е защитавала десни консервативни полезности, а точно ДСБ, няма позиция по конвенцията. Очаквах да имат такава позиция, сходна с нашата, изключително във връзка с противоречивите текстове, свързани с така наречен разбиране „ обществен пол ”, уточни Лукарски и добави, че позицията на Съюз на демократичните сили е твърдо против избрани текстове в Истанбулската спогодба, защото те опонират на вековни български полезности.

Божидар Лукарски отхвърли трърденията, че Съюз на демократичните сили готви общи политически дейности с НФСБ:

" Не сме водили диалози с НФСБ, с Валери Симеонов не сме обсъждали каквито и да били общи политически стъпки. С него съм приказвал неведнъж в последно време, само че сме обсъждали единствено тематики, свързани с общото обитаване на постройката на ул. „ Раковски ”. Имаме много добра връзка с Валери Симеонов, само че единствено на такова равнище ". 

На въпрос по какъв начин се оправя кабинетът " Борисов 3 ", водачът на Съюз на демократичните сили сподели, че във вътрешнополитически проект има много тресчици за дялане и много неща, на които би трябвало да се обърне внимание и не вървят. Той даде образец с " тоталния блокаж на еврофондовете ".

" Причина за това не е отрасловият вицепремиер, работил съм с него и знам, че работи добре. Доста от министрите в настоящето държавно управление не са задоволително добре готови ", безапелационен бе Божидар Лукарски. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР