Патриотичният вот трябва да бъде обединен. Това заяви за БНР

...
Патриотичният вот трябва да бъде обединен. Това заяви за БНР
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Патриотичният вот трябва да бъде обединен

" Патриотичният избор би трябвало да бъде единен. "

Това съобщи за БНР съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Партията преговоря с " Български напредък " на Стефан Янев за предизборно обединяване.

" Водим диалози с тези обединения, които се дефинират като патриотични. Патриотичният избор би трябвало да бъде единен и директното доказателство за тази потребност е националното изменничество, което направиха Политическа партия, Демократична България, Движение за права и свободи и ГЕРБ. Когато нас ни нямаше в ръководството, с цел да обслужат западните ни сътрудници, те трансформираха българската позиция и започнаха набези в български клубове, побои и приемане на антибългарско законодателство в Северна Македония. Българите там бяха подложени на гнет ", акцентира Джамбазки.

" В българската политика има една група партии, които извършват съветски нареждания и друга, която извършва нарежданията на американското и други посолства ", уточни съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

" Не е в народен интерес да бъдат унищожени въглищните централи, не е в народен интерес да бъде предадена Македония и правата на харата с българско съзнание там. Това го направиха тези, които са евроатлантици и най-вече приказват за правата на хората. Българите в Македония за тях очевидно не са хора ", добави още Ангел Джамбазки.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР