Патриотичните сдружения Национално движение Хан Кубрат, Велика България и Православна

...
Патриотичните сдружения Национално движение Хан Кубрат, Велика България и Православна
Коментари Харесай

Патриотичният вот се обединява под знамето на Възраждане

Патриотичните сдружения Национално придвижване " Хан Кубрат ", " Велика България " и " Православна зора " оповестиха поддръжката си за политическа партия Възраждане на идните парламентарни избори на 11 юли. Това беше оповестено на конференция в националния пресклуб на Българска телеграфна агенция от ръководителите на трите сдружения Веселин Костов ( " Хан Кубрат " ), Марин Маринов ( " Велика България " ) и Живко Иванов ( " Православна зора " ).

Марин Маринов, ръководител на " Велика България " съобщи, че чака до края на акцията поддръжка за Възраждане да заявят и други сродни сдружения и обединения.

Живко Иванов, ръководител на " Православна зора " сподели, че организацията застава зад партия Възраждане и че се надява повече патриотични организации да ги последват.

Веселин Костов, ръководител на НД " Хан Кубрат " сподели, че с партия Възраждане имат общи правила и дела и ги сплотява любовта към родината, въпросите, свързани с връщането на българските емигранти в България и нуждата от развиване на дребния и междинен бизнес, който способства за развиването на обществената политика.

" Да си родолюбец не е просто звание, а отговорност, която би трябвало да се носи с чувството за задача. За да си родолюбец би трябвало да го докажеш с каузи, не с думи Патриотите, които бяха в 44-то Народно заседание, трансфораха патриотизма в " паспортизъм " и по тази причина и доста хора се тормозят да заявят патриотичните си убеждения.
Ние от Възраждане имаме за задача - да възстановим лицето на българския национализъм, да покажем, че хората, които са патриоти в нашата страна, не са тези, които носят това име, а тези които работят за народа и просперитета на Родината ни. Нашите каузи приказват за нас и това е повода под знамето на Възраждане да се сплотяват от ден на ден патриотично настроени българи. Симпатизантите на Възраждане нарастват с всеки минал ден. Това е огромна отговорност за нас, тъй като ни чака доста работа за Родината ни. “, сподели доктор Костадинов ръководител на Възраждане.

Относно въпроса, заложен от присъстващ публицист за опцията Движение за права и свободи също да се нарежда като " протестна партия " и вероятната настройка в идващия парламент, Костадинов уточни, че доста бързо е отишла в историята фразата на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в Анкара за " родината-майка ". Той напомни, че това е идея, основана от Ататюрк, която сплотява всички турци по света. Председателят на партия Възраждане съобщи, че чака по-късно изявление с Движение за права и свободи да се постъпи по същия метод, както с неговата партия предходната година и тя да бъде разследвана. Два дни след изявлението на Карадайъ Възраждане внесе сигнал до Прокуратурата и попита, по кое време от ДАНС ще стартират да ревизират Движение за права и свободи?

Кандидатите за народни представители на Възраждане са отворили покана за срещи с всички браншови организации, организации от неправителствения бранш и цивилен деятели.

Реализирането на тези срещи и поставените на тях въпроси, разисквани проблеми и вероятното им решение са от особена значимост, с цел да създадем дружно първата крачка към смяната в България.

България има потребност от Възраждане!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР