Пътни полицаи и представители на столични мотоклубове призовават за повече

...
Пътни полицаи и представители на столични мотоклубове призовават за повече
Коментари Харесай

Новият мотосезон се открива в събота

Пътни служители на реда и представители на столични мотоклубове приканват за повече толератност и дисциплинираност преди началото на новия мотосезон. Той ще бъде открит публично тази събота и ще премине под надпис " Пази мотористите, и тях някой ги чака в къщи! “. Тази година шествието ще тръгне от зала „ Арена София “ и ще продължи към Околовръстното шосе  до Бояна. В организацията участват  Столична община, регион " Витоша " и Столична дирекция на вътрешните работи.

„ Мотористите стават от ден на ден и по тази причина статистиката за починалите на пътя се усилва. От наша позиция нещата вървят към възстановяване – виждаме, че водачите са все по-внимателни, все по-толерантни към нас, и това доста ни подхожда “, сподели за Euronews Bulgaria мотористът Георги Янчев от Sofia Riders.

" При нас, както и при всички водачи, има разнообразни типове неточности. Мотористите са по-уязвими от позиция на това, че тях не ги пазят ламарините, въздушни възглавници и така нататък  Човек когато си кара автомобила, се усеща една концепция по-спокоен, разрешава си да се отклони, да огледа телефон, да си огледа грима... Когато обаче си съсредоточен зад кормилото и знаеш какво правиш, грешките са доста по-малко. А апелът към нашите сътрудници мотористи е не заставайте по този начин, че и водачите на коли да не ви виждат “, показа сътрудника му Мартин Райчев.

Повече вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР