Пътната обстановка във Варна е нормална при зимни условия. Аспаруховият

...
Пътната обстановка във Варна е нормална при зимни условия. Аспаруховият
Коментари Харесай

Спасиха трима бездомни от зимата във Варна, общината се готви за тежки студове на 1 март

Пътната конюнктура във Варна е естествена при зимни условия. Аспаруховият мост се обработва с антилед, 40 машини почистват и обработват улиците, оповестиха от дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване " към Община Варна.

Трима души са настанени през нощта в Приюта за краткотрайно настаняване на бездомни и обществено слаби лица, оповестиха от общинската дирекция „ Социални действия “ към Община Варна.

27-ми февруари е разгласен за неучебен ден за варненските възпитаници. Детските градини работят обикновено, има обезпечено гориво, оповестиха от общинската дирекция „ Образование и юношески действия “.

Според прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология през днешния ден следобяд преваляванията и вятърът ще отслабнат, температурите денем ще останат негативни, по крайбрежието сред -4 и +1 градуса. Вълнението на морето ще е към 3-4  бала, температура на морската вода 5 – 6 градуса.

От на следващия ден се чакат нови превалявания от сняг, по-значителни по количество над Югоизточна България и по Южното Черноморие. Вятърът, основно по крайбрежието, ще се усили от североизток, по-късно от север и северозапад. Ще остане студено с негативни температури. Още през нощта против 1-ви март преваляванията ще спрат, вятърът сензитивно ще отслабне, облачността краткотрайно ще намалее до ясно и това ще докара до доста ниски минимални температури: навътре в Североизточна България до -15 - -10, по крайбрежието от -10 до -5 градуса. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР