Пътната агенция отново пусна в продажба месечни електронни винетки за

...
Пътната агенция отново пусна в продажба месечни електронни винетки за
Коментари Харесай

Месечните винетки за камионите отново в продажба

Пътната организация още веднъж пусна в продажба месечни електронни винетки за камионите. Продажбата е възобновена за пътни транспортни средства с обща маса над 3,5 тона, заяви Българска телеграфна агенция.

Услугата е налична в познатите канали за покупка на електронни винетки - уеб страницата www.bgtoll.bg, мобилното приложение, терминалите за самотаксуване и на касите на регионалните пътни ръководства.

Продажбата на месечните винетки за тежкотоварни коли беше прекратена на 17 юли т. година според наредбите на настоящия все още Закон за пътищата, се напомня в известието.

В бр. 60 на " Държавен вестник " от 30 юли са обнародвани и влизат в действие измененията в Закона за пътищата, с които комерсиалната употреба на системата за електронно събиране на пътни такси на база изминато разстояние - тол, се отсрочва за не по-късно от 1 март 2020 година и надлежно се възвръщат месечните винетки за товарните транспортни средства. До въвеждането на тол системата те ще употребяват републиканската пътна мрежа със възнаграждение на винетка - месечна, седмична или дневна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР