Пътна карта за насърчаване на взаимодействието между бизнеса и местната

...
Пътна карта за насърчаване на взаимодействието между бизнеса и местната
Коментари Харесай

Пътна карта ще насърчава взаимодействието между бизнеса и Община Русе

Пътна карта за поощряване на взаимоотношението сред бизнеса и локалната администрация в община Русе е резултатът от плана „ Насърчаване на партньорското ръководство в областта на локално икономическо развиване и възстановяване на капиталовата среда “, финансиран от Оперативна стратегия „ Добро ръководство “ 2014-2022 и изпълняван от Българо-румънска търговско-промишлена палата и Община Русе.

Документът е основан след проучване и оценка на основните фактори, които въздействат на опциите за партньорство сред бизнеса и локалната власт, в това число политика за развиване, размер на общината, географско местонахождение, характерност на популацията, национални цели и локални политики за развиване, обсег на партньорството и съдействието сред локалната власт и бизнеса и нормативните документи, които директно го касаят.

Въз основа на извършено изследване на мнението на бизнеса за съществуването на разговор, степента на взаимоотношението и партньорството с локалната власт във връзка с локалното икономическо развиване, беше обезпечена противоположна връзка по отношение на опциите и механизмите за възстановяване на разговора сред заинтригуваните страни.

В изработването на Пътната карта са употребявани резултатите от извършеното анкетно изследване и изявленията с представителите на компании, както и проучването на съществуващите все още благоприятни условия за партньорства сред Общината и бизнеса.

Дейностите в Пътната карта са написани в границите на година, а задачата от тяхното осъществяване е да усъвършенства съдействие сред двата бранша.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР