Паспортната служба в Лозница няма да работи тази седмица, съобщи

...
Паспортната служба в Лозница няма да работи тази седмица, съобщи
Коментари Харесай

Паспортната служба в Лозница няма да работи тази седмица

" Паспортната работа в Лозница няма да работи тази седмица ", заяви представителят на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Разград Илияна Георгиева.

До 19 август административното обслужване на жителите на община Лозница ще се прави в бранш „ Български документи за идентичност “ (БДС) в Разград. От дирекцията се извиняват за породеното стеснение.

За първите две седмици на август признатите заявки за издаване на персонални карти и паспорти в област Разград са 1662 . В бранш БДС при ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград са обработени 1252 документа.

В центъра за административно обслужване в Районното ръководство в Исперих са признати 162 заявки за персонални документи, в Кубрат - 193, а в звеното към Полицейския сектор в Лозница - 85, сочат изнесените данни на Областната дирекция на полицията в Разград.

Наред с това в Разград са връчени персонални документи на 1194 души, в Исперих - на 150. В Кубрат персонални карти и паспорти са получили 119 жители, а в Лозница - 32 поданици на общината.

По закон персоналната карта с изтекла годност би трябвало да бъде сменена в 30-дневен период, а паспортът – до тримесечен период. Изтеклите документи се връщат в бранш БДС. В противоположен случай глобата е от 20 до 150 лв.. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР