Заместник-кметът на Община Разград по хуманитарни дейности Елка Неделчева встъпи

...
Заместник-кметът на Община Разград по хуманитарни дейности Елка Неделчева встъпи
Коментари Харесай

Назначиха Елка Неделчева за зам.-кмет по хуманитарни дейности в Община Разград

Заместник-кметът на Община Разград по филантропични действия Елка Неделчева встъпи в служба от 1 март,

Тя е приключила ВТУ “ Св.св. Кирил и Методий “-Велико Търново компетентност „ Българска лингвистика “, има и следдипломна специализация в ШУ “Еп. Константин  Преславски “, както и втори клас подготовка от Института за повишение квалификацията на учителските фрагменти „ Д-р Петър Берон “-Варна.

Трудовият стаж на Елка Неделчева е най-вече в просветителната сфера , работила е и в локалната и районна власт, както и в частния бранш. Първото ѝ работно място е в Техникум по стопанска система „ Димитър Благоев “ в Разград като учител по български език и литература.

Последователно работи като: методист в Оперативно профилактично дело “Цоньо Каракашев “ и ЦРД, учител по български език и литература в ОУ “ Христо Ботев “-Дряновец, редактор във вестник „ Гледища Днес “, основен специалист „ Връзки с обществеността “, шеф отдел „ Духовни и юношески действия “ и „ Култура и туризъм “ в Община Разград, шеф отдел „ Регионално развиване и ръководство на планове и стратегии “ в Областна администрация “, шеф на „ Евроконсулт план “ЕООД, от 2010 година до края на февруари 2024 година е шеф на ОУ “Г.С.Раковски “-с. Раковски.

Неделчева е три мандата общински консултант. Тя заема четвъртата позиция на заместник-кмет . Според новата конструкция на Общинска администрация в нейния сектор са отделите: „ Образование, юношески действия и спорт “, „ Социални действия и опазване на здравето “, „ Култура, туризъм и интернационалните връзки “, както и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР