Първото пазарно предложение на новосформираната от SEAT марка CUPRA- CUPRA Ateca, получи

...
Първото пазарно предложение на
новосформираната от SEAT марка CUPRA- CUPRA Ateca,
получи
Коментари Харесай

ABT вдигна мощността на CUPRA Ateca на 350 конски сили

Първото пазарно предложение на новосформираната от SEAT марка CUPRA- CUPRA Ateca, получи и първата си тунинг стратегия, която без изненади пристигна от страна на популярната компания ABT Sportsline, специализирана в доработката на представители на всички марки на Volkswagen Group.

Стандартно, първокласният състезателен SUV модел CUPRA Ateca е оборудван с двулитров TSI задвижващ елемент, който генерира максимална мощ от 300 конски сили, новоразработена седемстепенна роботизирана предавателна кутия, система за задвижване на четирите колела 4Drive и е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 5.4 секунди, както и да развие максимална скорост на придвижване от 245 км/ч.

След доработката от страна на ABT, двигателят на към този момент може да се похвали с спомагателни 50 конски сили, както и с повишен до 440 Нм максимален въртящ миг (400 Нм стандартно).

При CUPRA Ateca ABT се следят и подобрения по отношение на скоростните и динамичните индикатори, като от тунинг-компанията споделят, че са били регистрирани времена за ускоряване от 0 до 100 км/ч от по 5 секунди, а максималната скорост на придвижване на SUV модела е вдигната до 255 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР