Първокласните зимни гуми Nokian Tyres са ценени от генерации шофьори,

...
Първокласните зимни гуми Nokian Tyres са ценени от генерации шофьори,
Коментари Харесай

Автомобилни гуми, направени изцяло от еко материали

Първокласните зимни гуми Nokian Tyres са ценени от поколения водачи, които желаят успокоение във всевъзможни снежни обстановки. Nokian Tyres се грижи освен за това да защищава водачите, компанията също по този начин работи и с цел да спомогне за запазване на света към нас.

Финландците показват тази пристрастеност във всички свои дейности, от проектирането на гумите до производството им. Една от амбициозните цели е да показват концептуална гума, която употребява само възобновими и рециклирани материали.
Безопасност отвън пътя
Nokian Tyres изобретява първата зимна гума през 1934 година Първата зимна гума е плод на същинската потребност за по-добра пътна сигурност, и от този момент гумите им обезпечават безвредни пътувания през сняг, лед, дъжд и слънце по цялото земно кълбо.

„ Разработваме зимните си гуми въз основата на десетилетия знания за зимните условия. Всяко ново потомство надгражда предходното, защото ние непрестанно се учим и създаваме нови способи за безвредно адаптиране към изменящия се свят. “, споделя Ану Мойсио, бранд управител за Nokian Tyres.

Обаче в този момент, повече от всеки път, сигурността значи повече от ежедневното пътешестване. С всяко наше деяние можем да допринесем за благосъстоянието на планетата и всичко, което живее на нея.

„ Искаме водачите, които избират продуктите на Nokian Tyres да знаят, че с избора си на гуми освен могат да предпазят фамилиите си по време на пътешестване, само че също и че тяхното решение отдава нужното почитание към света, в който всички ние живеем. “, добавя Мойсио.

Компанията сортира първични материали от устойчиви източници, понижава излъчванията и отпадъците от индустриалния развой и деликатно изследва логистичните и комерсиалните си канали. Тя също по този начин създава гуми, които способстват за допустимо най-икономичен разход на гориво, и които са направени от издръжливи, екологични материали.

От години Nokian Tyres създава гуми по резистентен метод. Вече употребяват биологични материали като рапично масло в продуктите си и интензивно изследват нови екологични материали, както и методите за приложимост на рециклирани материали. Въпреки това, стремежът им е да създадат гумите, които създават допустимо най-екосъобразни, и да се оправят с предизвикването, което са си сложили: да показват концептуална гума, която е направена напълно от възобновими и рециклирани материали до 2025 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР