Първият туристически влак, преминаващ през арктическия регион на Русия, който

...
Първият туристически влак, преминаващ през арктическия регион на Русия, който
Коментари Харесай

В Русия откриха първата арктическа жп услуга

Първият туристически трен, преминаващ през арктическия район на Русия, който ще транспортира пасажери за Норвегия, отпътува от гара Санкт Петербург в сряда с 91 пасажери.
 
" Арктика очарова всички ", сподели изпълнителният шеф на немската компания Lernidee Еrlebnisreisen Нурлан Мукаш, която стои зад план.

Russia's first train service that will run through its Arctic region and on to Norway leaves St. Petersburg for an 11-day journey
— DAILY SABAH (@DailySabah) " Тази дестинация се покрива от канадски и норвежки туристически организации, само че това не визира Русия ", добави той.
 
Влакът, наименуван " Заринголд ", включващ два вагон-ресторанта, ще пътува от Санкт Петербург през Петрозаводск, историческия град Кем и Мурманск.

Russia to launch first train to Arctic region for foreign tourists
— RT (@RT_com) В Мурманск, най-големият град на север от Полярния кръг, туристите ще слязат от влака и ще продължат с рейс до Киркенес в Норвегия, преди да завършат пътуването си с разходка с лодка до Осло или по въздух до остров Шпицберген.
 
Цялото пътешестване ще лишава 11 дни и ще разреши на пасажерите да открият региони, които са мъчно налични по различен метод, съгласно уредниците.
 
За първото " пилотно пътешестване " на влака са пристигнали туристи от седем страни, в това число от Съединени американски щати, Германия, Норвегия и Русия. " В бъдеще се надяваме да има постоянни влакове по тази дестинация “, сподели мукаш пред Агенция Франс Прес. Той добави, че се чака влакът да се движи два пъти идната година и четири пъти през 2021 година.
The train named " Zarengold " takes its passangers from 's Arctic region to

For the inaugural " test journey " 91 tourists set off from Saint Petersburg on June 5.

The whole trip will take 11 days and allow passengers to discover areas difficult to access.
— EHA News (@eha_news)
Русия се надява да стане водеща икономическа и военна мощ в Арктика, предвиждайки нови търговски пътища, защото световното стопляне унищожава ледниците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР