Първият трансджендър, който ще се състезава за Олимпийските игри вече

...
Първият трансджендър, който ще се състезава за Олимпийските игри вече
Коментари Харесай

Дахер Ламот пита: Защо предимно неуспели мъже си сменят половете и отиват да се състезават при жените?

" Първият трансджендър, който ще се състезава за Олимпийските игри към този момент е реалност, някогашен мъж, който отива при дамите.

Няколко въпроса:
 Трансджендър щангистка с квота за Токио провокира дискусия (СНИМКИ) Трансджендър щангистка с квота за Токио провокира дискусия (СНИМКИ)
Новозеландката Лоръл Хъбард ще се трансформира в първата трансджендър спортистка в историята, която ще взе участие на Олимпийски игри, след кат...

1) Защо най-вече мъже, неуспяли при мъжете, си сменят половете и отиват да се състезават при дамите, а в противоположна посока няма доста искащи?

2) Защо не създадат специфична олимпиада за " трансджендъри ", където да се състезават със себеподобните си.

3) Защо доста феминистки пазят сходни включвания на някогашни мъже и в случай че това продължава по този начин, няма ли да се съсипе самият женски спорт, в който има заплаха да има най-вече комплексирани неуспяли при мъжете мъже, които внезапно решили да станат дами, щото не могат да реализират нищо при мъжете?

4) Как ще се почувстват доста дами, в случай че се изпълнят съблекалните/тоалетните с някогашни мъже, които един господ знае какви са им били претекстовете да станат " дами "?
 Трансджендър е определен за федерален пост за първи път в историята на Съединени американски щати Трансджендър е определен за федерален пост за първи път в историята на Съединени американски щати
Новият заместник-министър на опазването на здравето в Съединени американски щати Рейчъл Ливайн стана първата транссексексулана, която застава на федерален пост. Кан...

И знаете ли какво е неприятното? Въпреки безумието и ненужността на сходни " процеси ", към този момент имаме цяла обезумяла войска от младежи, която с цялата си завист си насочва силата да кряка и пази сходни " дела ", в обществената мрежа Facebook.

" Едно време хората защитаваха същински права на дами и деца, стачкуваха против войни и военни намеси, а през днешния ден имаме цели общности, кoито крякат по нета и упрекват всички в расизъм, сексизъм, хомофобия и еко-тероризъм, и самодоволно си приписва превъзходствата им, акцентират битката за " гигантските им дела ", макар чудовищното им двуличие по всеки един въпрос и неналичието на разсъдък. “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР