Първият от началото на годината коалиционен съвет на партньорите от

...
Първият от началото на годината коалиционен съвет на партньорите от
Коментари Харесай

Срещата на Обединени патриоти за евроизборите завърши без резултат

Първият от началото на годината съдружен съвет на сътрудниците от " Обединени патриоти " се организира този следобяд. Идеята е на вицепремиера и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Срещата се разпадна без да реализира съответен резултат.

Лидерите на Атака и НФСБ не участваха на срещата, а малко след началото ѝ представителите на " Атака " напуснаха съвета. Партньорите в дребната коалиция трябваше да решат дали ще вземат участие дружно на евроизборите.
Десислав Чуколов, народен представител от " Обединени патриоти ", зам.-председател на " Атака ": Виждам, че се предлага Петър Москов като кандидатура, ние предложихме и Анастасия Мозер и Стефан Софиянски, Иван Костов също по този начин труженик на приватизацията в България. Ако по този метод, да, несъмнено, " Атака " си е " Атака ", ние не се тормозим от тези неща,но на тези съдружни препоръки по този начин с по -повърхностни тематики да се занимаваме. Красимир Каракачанов, вицепремиер, ръководител на Вътрешна македонска революционна организация: Бяхме предложили една точка, а точно присъединяване на коалиция " Обединени патриоти " на идните евроизбори. Колегите от НФСБ пристигнаха с предложение за друга точка - промени в управлението на парламентарната група и това провокира сътрудниците от " Атака " да си тръгнат. Така че, след тази среща е като преди тази среща - нищо ново.
Това беше първият от началото на годината съдружен съвет на сътрудниците от " Обединени патриоти ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР