Първият албум на Виктория, която ще представи България на Евровизия

...
Първият албум на Виктория, която ще представи България на Евровизия
Коментари Харесай

Дебютният албум на Виктория с международна дигитална премиера

Първият албум на Виктория, която ще показа България на Евровизия 2021, получи своята премиера в интернационалните музикални цифрови платформи. Той се споделя " А little dramatic " и включва песните “Imaginary Friend ", “Growing Up is Getting Old ", “Dive into Unknown ", “Phantom Pain " и “The Funeral Song ".

Виктория е взела участие в основаването на всяка една от петте песни в мини албума. По композициите в EP-то българката работи с създатели на музика и текст, както и с музикални продуценти от България, Швеция, Австрия, Съединени американски щати и Канада.

Премиерата на дебютния албум на Виктория в най-големите интернационалните платформи за музика Spotify, Deezer, TIDAL и Apple Music беше дълго чакано събитие от феновете на певица от целия свят. Феновете на " Евровизия " също показаха вълнението си за представянето на композициите от " a little dramatic ", защото една от тях има шанса да бъде песента на България на състезанието през 2021 година.



До 28 февруари ще продължи допитването, което има за цел да помогне на Виктория и екипа ѝ при избор на песента на България. То се случва на особено основаната платформа Bulgaria2021.com, която за броени часове записва десетки хиляди визити от целия свят. Екипът на Виктория и Евровизия България споделя, че всяко изпратено мнение е извънредно скъпо и ще бъде взето под внимание.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа. Участието на страната ни се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group. За втора поредна година общоприет спонсор на българското присъединяване в музикалния конкурс е финтех компанията iCard, която застава зад Виктория и има вяра в нейния триумф.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР