Първите 1000 предварителни поръчки са направени. С оглед на този мотивиращ вятър,

...
Първите 1000 предварителни поръчки са
направени. С оглед на този мотивиращ
вятър,
Коментари Харесай

Hopium Machina: Първите 1000 предварителни поръчки - видео

Първите 1000 предварителни поръчки са направени. С оглед на този мотивиращ вятър, надуващ платната на плана Hopium, екипът събран към водача Оливие Ломбар, ускорява работата си по дебюта на първия си автомобил, наименуван Machina. Зад това име стои седан от висок клас с водородно задвижване.

С оглед на оповестената цена от 120 000 евро, с която Machina "се нарежда в средния луксозен клас " съгласно Hopium, планът ще има бордов оборот от 120 милиона евро до 2025 г., когато ще е предстоящата дата на доставка на новите транспортни средства.



Събирането на поръчките е положителен сигнал за компанията, учредена през 2019 година, която се вижда като софтуерен новатор в региона на водородното задвижване и си е сложила за цел да генерира един милиард евро продажби до 2030 година



Елегантно изпипаното транспортно средство от Франция би трябвало да има по проект мощност от 500 к.с., оптималната скорост 230 км / ч и да изминава най-малко 1000 километра с един контейнер гориво. Hopium пресмята че ще са нужни към три минути за пълнене резервоара на автомобила в станция за зареждане с водород.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР