Първи подробности за ужаса с мигранти в Алдомировското блато. Водачът

...
Първи подробности за ужаса с мигранти в Алдомировското блато. Водачът
Коментари Харесай

Шофьорът с мигрантите се е ударил в циментова бализа при опит да избегне полицаите

Първи детайлности за ужаса с мигранти в Алдомировското тресавище. Водачът на транспортното средство не се е подчинил на стоп палката на органите на реда, а по-късно е почнала гонитба. Шофьорът се е блъснал в циментова бализа, след което колата се е обърнала.При случая се оповестява за един умрял и няколко ранени. По първични данни водачът на автомобила е сърбин и е измежду ранените. Той е превозвал 16 мигранти, написа.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че малко преди среднощ през вчерашния ден е засечен автомобил, на който е даден знак да спре. Водачът обаче продължава, преследван е от екип на полицията и се е блъснал в циментова бализа, след което колата се е обърнала.

Установени са 16 мигранти, като един от тях е умрял. Другите са настанени в болница и няма данни да са съществено потърпевши. Задържан е и водачът на автомобила, който е чужденец.

От Спешна помощ потвърдиха за случая. Оттам прецизираха, че на място са изпратени 6 коли за спешна помощ, а потърпевшите са откарани в 3 столични лечебни заведения - " Св. Анна ", " Пирогов " и ИСУЛ.

Междувременно стана ясно, че в Окръжна болница са настанени 4 бежанци -  единият е с комоцио, другите трима са прегледани и поверени на полицията. Мигрантите са на възраст сред 15-25 години.

Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР