Първи искри на напрежение са прехвърчали между ръководството на ЦСКА

...
Първи искри на напрежение са прехвърчали между ръководството на ЦСКА
Коментари Харесай

Първи искри на напрежение са прехвърчали Саша Илич и Гриша Ганчев

Първи искри на напрежение са прехвърчали сред управлението на ЦСКА и новия треньор Саша Илич. Сръбският ментор се надявал на този стадий от подготовката тимът да има повече нови попълнения, тъй като от една страна част от играчите той не одобрявал, а от друга - травмите не стопират да събарят футболистите, твърди „ Блиц”.

Макар и да работи неотдавна с Гриша Ганчев и Данаил Ганчев, Саша към този момент им се противопоставил на едно от решенията. Двамата били безапелационни, че ще привлекат колумбиеца Асприля, с който работеха дружно в Литекс преди години. Илич обаче държал да вземе различен футболист на същия пост – по-млад и по-перспективен. Тук, както се споделя, е станало на неговото. Или е на път да стане, тъй като съвсем несъмнено Асприля ще се размине с ЦСКА, а качествено крило също от Южна Америка ще го размени.

Не по този начин обаче стоели нещата с другите прехвърляния. Илич се надявал на още един разиграващ халф, на още един опорен полузащитник. Такива към момента липсват. Саша държал и на нападател в тази ситуация, че Кайседо бъде продаден, и се учудвал от своеволията на еквадореца. Илич имал вид за офанзивата, само че Ганчеви изрично отсекли да не мисли за този пост.

Отделно новото попълнение в лявата зона на защитата Брадли де Нойер късно се включил към подготовката. Факт, който също ядосал легендата на Партизан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР