Първата инвазия на борещите се за завръщане във Фермата“ бивши

...
Първата инвазия на борещите се за завръщане във Фермата“ бивши
Коментари Харесай

Разкрити ли са партизанките на „Фермата“?


Първата инвазия на борещите се за завръщане във „ Фермата “ някогашни участнички Радилена, Христина и близначките Ива и Йоана завърши със приемлива кражба на съдове и артикули от стопанството. Липсата на храната обаче не остана незабелязана от редовните играчи и започнаха спекулации по какъв начин пастърмата им е изчезнала и кой е злосторникът, който го е направил.

Въпреки подозренията на помака Нури, че някое безпризорно куче може да е отмъкнало храната, останалите фермери бяха уверени, че животно надали е способно да направи сходни пакости. След като стана ясно, че във фермата липсват и яйцата на ратаите, за никого към този момент не беше загадка, че човек е имал пръст в цялата работа.

От момента, в който водещият Иван разгласи, че няма да има елиминационен дуел тази неделя, мнозина се досетиха, че това значи, че някой някогашен участник, ще се включи назад в играта. Името на Христина неведнъж се загатна като един от възможните кандидати за връщане и най-вероятен крадец на хранителни запаси. Дори откриха неин зъбен отпечатък при един от бурканите с шоколад.

Всички се сплотиха към тезата, че крадците са най-малко двама и че живеят в къщичките на дуелистите. Те мигновено сформираха проект, който включва сандъкът с хранителни запаси да бъде заключен, а всички хранителни артикули да бъдат прибрани в къщата на фермера на седмицата за по-сигурно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР