Първа среща – сигнали, на които да обърнете внимание! Без

...
Първа среща – сигнали, на които да обърнете внимание! Без
Коментари Харесай

Как да се държим на първа среща?

Първа среща – сигнали, на които да обърнете внимание!

Без значение какъв брой е изговорено по тематиката, към момента има хора, които не знаят по какъв начин да се държат на първа среща. Но в множеството случаи това е ключът към триумфа на бъдещите връзки. Понякога единствено няколко почтени дейности могат да отчудят човек вечно. Как да разберете, че пред вас не стои евентуален фаворит?

Представете си обстановката. Изглежда всичко върви добре на първата среща. Но в един миг събеседникът стартира да излива душата си пред вас. „ Искам да бъда почтен с теб. Не толкоз от дълго време се разделих с приятелката си, бяхме дружно 5 години “, стартира тъмната история.

В такива моменти се появява чувството, че мъжът е пристигнал на среща, с цел да получи успокоение още един път. Но това не е излаз от обстановката. Той би трябвало да преодолее всичко самичък, тъй че опитът, който е претърпял, да отстъпи място на нов. Не се превръщайте в психотерапевт за новия си събеседник, това няма да докара до здравословна връзка.

Между другото, той може да се оплаква освен от някогашната, само че просто от живота. Ако мъжът на първата си среща приказва за това какъв брой тежък е животът за него, помислете два пъти, преди да се срещнете още веднъж. Това могат да бъдат недоволства за работа, връзка с родители и други неща. Съгласете се, да споделиш всички детайлности от персоналния си живот с нов събеседник е най-малко необичайно.

От всичко това следва още един неприветлив миг – човек е изцяло концентриран върху себе си. Ако чувствате, че не ви обръщат внимание по време на срещата, това още веднъж е безсмислена среща.

Между другото, случва се човек единствено да се пробва да наподобява убеден в себе си. Той запълва пространството с диалозите си, само че в действителност е свенлив по природа. По един или различен метод ще бъде мъчно да поддържате връзка с него по-нататък.

Първата среща е самобитен знак за това каква ще бъде връзката в бъдеще. Например, несъмнено няма да ви хареса, в случай че събеседникът непрекъснато се разсейва, гледа в телефона си и не ви слуша. За каква прочувствена връзка можем да приказваме в бъдеще?

Другата страна на монетата се демонстрира, когато събеседникът ви обръща прекалено много внимание. Толкова доста, че желаете да се скриете и да останете уединено със себе си. Просто става неловко и отблъскващо. Обикновено такива хора са несигурни и се пробват да компенсират това възприятие, като се грижат за другия човек.

Друг значим миг е прекомерната придирчивост. На първо място, тя се демонстрира в връзката с личния състав на заведението, в което се организира срещата. Събеседникът непрекъснато не харесва нещо. И най-важното е, че нито един проблем не си заслужава. Какво значи това? Най-вероятно подобен човек ще се държи по същия метод по отношение на вас.

Вижте още: Комбинацията от мед и канела лекува

Случва се откровено да харесвате човек. По време на разговора обаче осъзнавате, че неговите възгледи за фундаментално значими неща са разнообразни от вашите. Разбира се, на такава връзка може да се даде късмет. Но има огромна възможност в последна сметка да започнете да се дразните от всичко в този човек и да се разделите.

Обърнете особено внимание на това по какъв начин другият човек ръководи страстите си. Ако той не е в положение да се оправи с гнева и се нервира от всяко малко нещо, това е сигнал за вас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР