Парцел с площ 157 акра (635 декара) на най-високи хълм

...
Парцел с площ 157 акра (635 декара) на най-високи хълм
Коментари Харесай

Само около 100 човека в света могат да си позволят този имот

Парцел с повърхност 157 акра (635 декара) на най-високи рид в Бевърли хилс се продава за 1 милиарда $.
Скъпите недвижими парцели в Бевърли хилс може и да не са изненада, само че никой не може да отхвърли, че 10-цифрена цена за парцел си е много впечатляващо. Това е най-скъпият парцел, обявяван в миналото за продажба в Лос Анджелис, съгласно Los Angeles Times, а до момента никой в света не е известно да е плащал толкоз доста за жилищен парцел, най-малко не обществено, написа The New York Times.
Самата земя обаче е впечатляваща. " Планината, " както е наричана, е задоволително огромна, с цел да може на нея да се побере увеселителния парк Дисниленд. Тя се продава като един парцел, само че е формирана от 17 имота земя с обособени обособени елементи с обща повърхност от 140 000 кв. м., които са подотвени за градеж.

Парцелите с сходни размери са необичайност в Лос Анджелис, съгласно пиар компанията The Society Group.
Както нормално се случва в Лос Анджелис, парцелът има завладяваща история, откакто е минал през голям брой известни и богати ръце. Според Los Angeles Times, преди време той е бил благосъстоятелност на иранска принцеса, на телевизионния продуцент и водещ Мърв Грифин и на магнат в областта на храните. Всичките те обаче са имали земята, без да построят нещо на нея.
Кой ли ще се причисли към този лист от притежатели?
" Нашият евентуален покупател за този парцел е някой, който желае да построи лично жилище, " споделя Аарън Кърман от Pacific Union, имотната организация, която продава „ Планината “.

Кърман към този момент е посочил парцела на неколцина милиардери, само че споделя пред Los Angeles Times, че възнамерява да употребява бюджета си за реклама, който е сред 400 000 и 1 млн. $, с цел да обикаля света и да търси още евентуални купувачи.
" По света има 2 800 милиардери, " споделя Кърман. " Осъзнахме, че тези, които биха могли и биха желали да купят парцела са към 100. "
С площта си от 157 акра (635 декара) парцелът е " колкото дребен град ", в който може да се събере целия увеселителен парк Дисниленд и да останат 290 декара. Това е най-голямият парцел на най-високото място в Лос Анджелис, споделя в прессъобщение Роналд Ричардс, актуалният притежател.

Купувачът ще може да построи здания с разгърната повърхност до 140 000 кв. м. на 17-те имота земя, като най-близкият му комшия е на близо 1 км.
Купувачът също по този начин ще може да строи на височина до 16 метра, което е с 3.6 метра повече от общоприетото за Лос Анджелис. Така ще може да се снабди с още по-хубава панорама към Лос Анджелис, Ориндж каунти, остров Каталина и Санта Моника. Парцелът е толкоз нависоко, че горската растителност към него не пречи на гледката.

По отношение на сигурността, „ Планината “ също е на равнище, като разполага с обсособен частен път и направен по поръчка портал. Над 500 дървета и 5 000 растения пък към този момент са засадени в парцела.
За създаването на парцела са изхарчени милиони долари, включително и за генератор, който е толкоз мощен, че може да обезпечи електричество за здания с повърхност 28 000 кв. м., в случай че целият град остане без ток.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР