Партията на Слави Трифонов Има такъв народ носи най-голяма отговорност

...
Партията на Слави Трифонов Има такъв народ носи най-голяма отговорност
Коментари Харесай

Проучване:Има такъв народ носи най-голяма отговорност за провала при съставянето на кабинет


Партията на Слави Трифонов " ИТН " носи най-голяма отговорност за неуспеха в съставянето на постоянен кабинет. Това мнение са изразили 43% от участвалите в социологическото изследване на " Тренд " по поръчка на " 24 часа ". То е извършено в интервала 8-15 септември измежду 1012 пълнолетни жители, написа „ Дневник “. 11 на 100 от участвалите в изследването показват ГЕРБ като главен провинен за неуспеха при сформирането на държавно управление. " Демократична България " с 8% и Българска социалистическа партия с 5% се подреждат на идващите позиции.

Проучването записва доста ниска оценка за работата на Народното събрание. Само 12% от всички интервюирани имат позитивно мнение за активността на последното Народно заседание, до момента в който 77% дават негативна оценка. Отчита се и лек спад в поддръжката по отношение на служебното държавно управление и президента. 35% правят оценка позитивно работата на кабинета, до момента в който 44% са на противоположното мнение. Положителната оценка е с 5% по-ниска от предходния месец. Работата на президентската институция е оценена позитивно от 46%, до момента в който 35% дават негативна оценка.
`); break case width /* Duma.bg - In Content - 336x280 */ea_spot = 13260;ea_width = 336;ea_height = 280;ea_anonymous = 0;ea_cachebuster = " " ;ea_redir = " " ;ea_hash = " hNOHv9qleqBn4g8qxs4LNoRYGZeL3CftjO-dVabXWrUXGRYxx4Z5fw,, "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР