Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се регистрира за участие в

...
Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се регистрира за участие в
Коментари Харесай

Партия МИР се регистрира в ЦИК за предсрочните парламентарни избори на 2 април

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се записва за присъединяване в предварителните парламентарните избори, планувани за 2 април 2023 година.

Председателят на партията Симеон Славчев и членове на управлението внесоха в деловодството на Централната изборна комисия 3380 подписа за присъединяване в предварителния парламентарен избор.

„ За голямо страдание настоящия по този начин наименуван политически хайлайф потвърди, че не мисли и не работи за решаването на проблемите на българските жители и България. Целта на партия МИР по време на идните предварителни избори е с действителни дейности да потвърдим и да мотивираме тези над 60 % от българските жители, които не гласоподават, че в България има експертен, човешки и честен капацитет, който може да бъде единен и да работи дейно в мрежа в името и в интерес на родината и обществото. На процедура партия МИР предлага нов политически модел, който от една страна стъпва на обичайните български, фамилни и християнски полезности, а въпреки това ще вкара по този начин наречения образован консерватизъм, в чиято основа са морала, инициативността, експертността и родолюбието “, съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР