Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) подкрепи и ще участва в

...
Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) подкрепи и ще участва в
Коментари Харесай

Партия МИР подкрепи и ще се включи в „Шествие за семейството”


Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) поддържа и ще взе участие в „ Шествие на фамилията “, което ще се организира на 17-ти юни от 14 часа в София на площад Света Неделя. Шествието е част от интернационалната самодейността „ Месец на фамилията “ и е проведено от Сдружение РОД и Младежки Консервативен Клуб. Целта на самодейността е да насърчи разговора към фамилните политики и културната матрица на българското общество, както и да отбрани обичайното семейство,.

„ За партия МИР възобновяване на полезностите и моралните устои на българското семейство и общество са главен приоритет. Именно по тази причина поддържаме всяка самодейност, посредством която ще можем да запазим обичайното българско фамилията, което е главният и най-важният конструктивен детайл на българското общество. Призовавам всички българи да спрем да се поддаваме на непознати дела и провокации и дружно да защитим българските обичаи и фамилни полезности, които толкоз епохи към този момент са съхранили България и българския жанр “, съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.
-->
Той напомни, че в същия ден ще се организира и София Прайд и Шествието на фамилията има за цел да покаже, че обичайното семейство е единствената положителна опция на джендър идеологията, която целеустремено пробва да индоктринира подрастващите.

„ В Шествието за фамилията всяка година се включват доста млади и обичайно настроени българи, което е доказателство, че в България има хиляди българи, чийто глас към момента не се чува. Нещо повече – те са умишлено изолирани както от политическия, по този начин и от обществения живот на страната. Именно за това на 17-ти юни хиляди българи още веднъж ще излезем и ясно ще заявим и покажем, че има ясна консервативна различна на неолибералното статукво. Ясно ще заявим, че не сме съгласни джендър идеологията да настава и да навлиза в България и целеустремено да подменя обичайните български фамилни полезности “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев. Той даде за образец Истанбулската спогодба, която съгласно него е извънредно спорна, манипулативна и размива границата сред мъжкия и женски пол и вкарва изцяло несъответстващ с Конституцията на Република България трети пол „ джендър “.

„ Ако българското общество загуби способността си да прави разлика сред жена и мъж, каквато в действителност е скритата цел на Истанбулската спогодба, то битката против насилието над дамите и децата става изцяло безсмислена и неизпълнима. Според „ Всеобщата декларация за правата на индивида “ фамилията е естествена и съществена клетка на обществото и има право на протекция от обществото и от страната. Нравствен ориентир за съхраняването на фамилията, формирано от мъж и жена, е верността и доверието сред съпрузите във всичките им измерения. Без тях то ще се разпадне, а основаното потомство ще остане лишено от обич, грижа и образование, което е пагубно и ще има съществени последствия и отражение върху българското общество в кратковременен и дълготраен проект “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той акцентира, че тазгодишното издание на „ Месец на Семейството “ си слага три съответни цели, касаещи образованието, законодателството и обществената политика, които ще подсигуряват опазване на устоите българското общество и неговото обикновено развиване.

„ На първо място настояваме решаването на демографската рецесия в България да стане главен приоритет на всяко българско държавно управление, както и да бъде направена и призната държавна тактика за демографията до 2050-та година. На второ място настояваме да се вкара в програмата наложителен предмет „ Вероучение “, тъй като обезверяването на народа ни е една от главните аргументи да се намираме в днешната обстановка на морална и духовна рецесия. Третото искане на „ Шествието на фамилията “ е да се подсигурява свободата на словото и на изразяването, като изрично се противопоставяме на цензурата, прикрита като „ битка с езика на омразата “. Ние сме хора, които не ненавиждаме никой. Ние сме хора, които обичаме децата си, фамилиите си, българския жанр и родината си и ще създадем всички, с цел да ги съхраним и запазим “, беше безапелационен водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Според него децата на България са тези, поради които вършим и би трябвало да вършим всичко и в случай че тях ги няма, в случай че няма здрави и естествени фамилии, в които да бъдат основани, възпитани и отгледани българските деца, то няма да я има и България.

Славчев прикани всички българи, които мислят и милеят за бъдещето на децата и фамилиите си в родината да се включат в „ Шествие на фамилията “ на 17-юни от 14 часа пред храм „ Св. Неделя “ в София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР