Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) подкрепи и ще участва в

...
Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) подкрепи и ще участва в
Коментари Харесай

Партия МИР подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) поддържа и ще взе участие в „ Поход на фамилията “, който ще се организира през днешния ден от 15:00 ч. пред храм „ Св. Неделя “ в София. Той е част от интернационалната самодейността „ Месец на фамилията “, проведена от Сдружение „ РОД Интернешънъл “ и Младежки Консервативен Клуб. Целта на самодейността е да насърчи разговора към фамилните политики и културната матрица на българското общество, както и да отбрани обичайното семейство, формирано от мъж и жена.

„ За партия МИР възобновяване на полезностите и моралните устои на българското семейство и общество са главен приоритет. Именно по тази причина поддържаме всяка самодейност, посредством която ще можем да запазим обичайното българско фамилията, което е главният и най-важният конструктивен детайл на българското общество. Призовавам всички българи да спрем да се поддаваме на непознати дела и провокации и дружно да защитим българските обичаи и полезности, които толкоз епохи към този момент са съхранили България и българския народ “, съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев, който персонално ще се включи и взе участие в „ Поход на фамилията “.

От партия МИР напомнят, че тази неделя от 11 часа в Гранд Хотел Милениум, ет. 4 в гр. София ще се организира ексклузивен конгрес на партията, по време на който ще одобряват своята управническа стратегия „ Възстановяване и стабилно развиване на България “. В нея съществени цели са превръщането на българската стопанска система в работеща и ефикасна и излизане на България от демографската рецесия. В програмата си партия МИР предлага да се сътвори Министерство на фамилията, което да подсигурява запазване на българския жанр и обичаи и грижата за младите българска фамилии.

„ Целта на партия МИР е да убеди българите да спрат да гласоподават срещу някой политик или партия и по този начин да избират постоянно сред по-малкото зло, а да гласоподават ЗА реализацията на нов модел на развиване на българското общество и страната. Партия МИР предлага идея за нов модел на развиване на българското общество, в което главното е намирането на решение за едновременното и уравновесено деяние на двата най-важни и определящи правилото във всяко човешко общество – правилото на справедливостта и правилото на свободата на личността. По време на конгреса на партия МИР в неделя ще дадем и нашия „ Образ на бъдещето “ или по какъв начин съгласно нас би трябвало да наподобява България след 10, 20, 30 години “, съобщи още водачът на партия МИР.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР