Партия КОД (Консервативна обединение на десницата) на Петър Москов ще

...
Партия КОД (Консервативна обединение на десницата) на Петър Москов ще
Коментари Харесай

КОД на Петър Москов ще търси партньорство със СДС и “Обединени патриоти”

Партия КОД (Консервативна обединяване на десницата) на Петър Москов ще търси партньорство с " Обединени патриоти " и Съюз на демократичните сили. Това стана ясно в неделя от присъединяване на Москов пред бТВ. От думите му стана още ясно, че идната седмица партията му ще излезе с декларация за учредяване на десен закостенял алианс, като ще изпратят покана на НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и Съюз на демократичните сили.

Бившият здравен министър счита, че в сходна коалиция се крие опцията за възобновяване на смислената десница в страната. Той разяснява и ръководството на Бойко Борисов.

“Когато една администрация не бъде заставена да извършва политическите цели на страната, тя стартира да извършва свои лични цели. Тогава се трансформира в наемник на стопански ползи и по този начин вземат участие в рекети и систематизиране на стопански интереси”, заключи той.

Петър Москов се притеснява, че най-после митингите ще се окажат самобитна “лаборатория на лявата политическа идея” в България.

" Независимо от задачите, резултатите от митинга ще бъдат, че той ще е лаборатория на лявата политическа концепция в България, тъй като представителите и водачите са Румен Радев, който е от Българска социалистическа партия, самата Българска социалистическа партия, Отровно трио, което пък беше от предизборния щаб на Мая Манолова, а тя е Българска социалистическа партия. Всичко това не може да е посланичество на новото дясно ", съобщи Москов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР