Партия Български Възход внесе необходимите документи и 4092 подписа за

...
Партия Български Възход внесе необходимите документи и 4092 подписа за
Коментари Харесай

Български възход се регистрира в ЦИК за изборите

Партия " Български Възход " внесе нужните документи и 4092 подписа за регистрация в Централната изборна комисия (ЦИК) за присъединяване в идните изключителни парламентарни избори на 2 април.

След като внесе документите, водачът на " Български напредък " Стефан Янев разяснява, че чака в този момент партията му да влезе в новото 49-то Народно заседание с двойно по-добър резултат.


Той добави, че и в идващия парламент съществена цел на " Български напредък " ще бъде постигането на разговор и това, което са показали по време на работата на 48-ото Народно заседание, да го продължат.

" На българските жители им е нужна убеденост, че политическата класа е в положение да води този разговор, да търси взаимоотношение в полза на българите ", уточни Янев.

Според него, българите с изключение на от всички рецесии, които ги тормозят,  до известна степен се тормозят и от неналичието на предвидимост в политическия живот в страната и неналичието на разговор, който виждаме сега и превръщането на политическото говорене в " кавга ".

" В разговор и взаимодейстиве да намерим тези решения, които са в полза на всички българските жители. Без разговор няма по какъв начин да намерим общия звук и общите решения ", уточни още Стефан Янев. 

На въпрос дали договарят с Вътрешна македонска революционна организация той отговори, че беседват с всички, които желаят да беседват, а на следващия ден ще излязат с декларация, в която ще призоват политически партии, цивилен сдружения и хора, които имат предпочитание да се включат в напъните им за разговор и внасяне на разсъдък в българския политически живот.

" Водим градивни диалози с всички ", акцентира Янев.

Той бе безапелационен, че алените линии не водят до работливост, не водят до разговор, който да е в положение да даде решение.

" Трябва всички в политическото пространство да се смирим и да търсим метода за намирането на салда и предлагането на решения,  а не да чертаем нови и нови червени линии ", съобщи Стефан Янев. 

Преди " Български напредък " в ЦИК се записва партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие).
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР