Партиите в парламента показаха, че имат една и съща политика,

...
Партиите в парламента показаха, че имат една и съща политика,
Коментари Харесай

Възраждане: Кабинет не става – избори

Партиите в Народното събрание демонстрираха, че имат една и съща политика, а думите и делата им се разминават изрично. Това съобщи ръководителят на партия „ Възраждане “ доктор Костадин Костадинов в изявление за Българска национална телевизия.

Изкуственото разделяне сред партиите на статуквото и смяната ги стопира, тъй като един кабинет ще бъде плод на политическо блудничество. Тупа се топката, с цел да се удължи живота на 46-о Народно заседание, счита още е доктор Костадинов.

Той е безапелационен, че Народното събрание не може да излъчи държавно управление, по тази причина най-хубавото решение е да се отиде на нови избори. Според последното социологическо изследване на „ Маркет линкс ” Възраждане печели 4,3 % от гласовете и влиза в Народното събрание, в случай че изборите бяха през днешния ден.

Третият мандат няма да получи поддръжка, безапелационен бе Костадинов. Целта на „ Възраждане “ ще бъде да ръководят независимо. Той дефинира като дискриминация налагането на тезата на имунизирани и неимунизирани. А във връзка с рецесията в Афганистан, Костадинов уточни, че натискът не е спирал и не е обвързван единствено с войната в Афганистан.

На цялата българо-турската граница би трябвало да има засищане с полицейски чиновници, с цел да стане ясно на хората, че с превозване на емигранти през границата, това просто няма да се случи, счита Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР