Парламентът създаде Временна анкетна комисия за разглеждане на проекта на

...
Парламентът създаде Временна анкетна комисия за разглеждане на проекта на
Коментари Харесай

Създава се Временна анкетна комисия за разглеждане на проекта на нова Конституция

Парламентът сътвори Временна анкетна комисия за разглеждане на плана на нова Конституция.

Точката бе включена в днешната стратегия на депутатите, защото през вчерашния ден преди гласуването на решението, съвещанието бе прекъснато заради липса на кворум.

"За " основаване на комисията гласоподаваха 116 народни представители, "против " - 52 и "въздържали се " -1, с което плана на решение бе признат.

Предложението за основаване на комисията е на доктор Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е и ПГ на ГЕРБ. Комисията ще работи в период от 2 месеца. Целта ѝ е да разисква и проучва плана на Конституция и да предлага съответни оферти за промени в него.

За ръководител на Комисията бе определена Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от ГЕРБ, а за нейн заместител Искрен Веселинов от "Обединени патриоти ". Членовете на комисията са: и Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ, Борис Ячев и Христиан Митев от „ Обединени патриоти “, Симеон Найденов, Пламен Христов и Ирена Пешева от „ Воля “ и Спас Панчев от групата на самостоятелните депутати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР