Парламентарната група на ГЕРБ отговори на БСП след като социалистите

...
Парламентарната група на ГЕРБ отговори на БСП след като социалистите
Коментари Харесай

Дариткова отговори на Нинова за промените в изборния кодекс

Парламентарната група на ГЕРБ отговори на Българска социалистическа партия откакто социалистите свикаха ненадейно съвещание за промени в изборния кодекс в 11 ч през днешния ден. ГЕРБ не се отзова на тази покана.

"Госпожа Нинова е една амбициозна лидерка, само че във връзка с изборните правила не трябва да се бърза единствено от предпочитание да се проявиш като герой за почтени избори, а би трябвало да се взимат градивни решения ", уточни пред публицисти ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

"Ние сме дали отговор на българските жители и сме показали кой да е размерът на дотацията ", сподели още тя. Както се знае, парите за партиите бяха понижени на 1 лев на глас.

"Срещата беше оповестена по проблематика, обвързвана с невалидни бюлетини и нереален брой гласоподаватели. Затова беше оповестена среща в петък, в 14 часа, след това беше преместено в 11 часа, само че това не е отговорно държание - би трябвало да търсим комфортното време и когато ЦИК са създали своите разбори, ще пристъпим към разискване на изборното законодателство ", съобщи още Дариткова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР