Паникьосан от категоричната му загуба в София, която му вещаят

...
Паникьосан от категоричната му загуба в София, която му вещаят
Коментари Харесай

Борисов се кае горчиво за думите си и прави опити да върне Димитър Николов на бял кон

Паникьосан от безапелационната му загуба в София, която му вещаят социолозите, Борисов премислил концепцията сполучливия му кмет Димитър Николов да не играе от ГЕРБ и да падне в ръцете на съперниците му и сега водачът води трескави диалози да убеди афектирания кмет да не се трансферира под крилото на друга групировка. Без Николов ГЕРБ ще изгубят изрично и един от най-важните градове в страната, а партията към този момент е наясно, че в столицата няма по какъв начин да има победител.

С номинациите за претенденти на другите регионални градове, които текат сега, партията съвсем няма шансове за безапелационна победа от първи тур.

 

Според депутати от ГЕРБ, водачът им не е срещу кметовете да ръководят без ограничаване в мандатите, което посочил ясно по време на дебатите за промени в Конституцията. От Политическа партия желаеха кметовете да имат най-много два мандата, което Борисов, който настояваше през 2019г. те да са лимитирани до 3 мандата най-много, отхвърли да поддържа. Типично за водача на ГЕРБ рестриктивните мерки щели да работят единствено за управници, посочени от него, като в тази ситуация с Йорданка Фандъкова, и грубо съжалявал, че е загатнал и името на Николов паралелно с нея, когато коментирал орязване на мандатите.

 

Друга драма с издигането на Димитър Николов бил и слух, че Политическа партия преди месеци се опитвали да ухажват зад тила на съдружния си сътрудник най-успешния им кмет. В последна сметка Политическа партия се стопираха на депутата Константин Бачийски, откакто ГЕРБ скръцнали със зъби, а водачът си сменил мнението на 180 градуса.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР