Пандемията от Covid-19 оказа голям ефект върху живота на всички

...
Пандемията от Covid-19 оказа голям ефект върху живота на всички
Коментари Харесай

Fibank с атрактивни условия за ипотечен кредит

Пандемията от Covid-19 оказа огромен резултат върху живота на всички хора. Голяма част от бизнеса се пренастрои по този начин, че да даде опция на своите чиновници да извършват работните си отговорности от своите домове. Това съгласно разнообразни специалисти е един от факторите, който повлия на търсенето на недвижими парцели през годината. Така за поредна година търсенето изпреварва предлагането на пазара.

Друг значим фактор, предизвикващ нарасналото търсене на недвижими парцели, са ниските лихви по жилищните заеми, които се оферират от банките в страната. Статистиката демонстрира, че на годишна база при жилищните заеми в левове междинният лихвен % понижава с 0.18 пр.п. до 2.81%, а по тези в евро се усилва минимално с 0.10 пр.п. до 3.36%.

Всяка оферта на пазара има своите характерни преимущества, с които да бъдат заинтригувани клиентите. Fibank (Първа капиталова банка) подчертава върху правото на избор на клиентите, като им предлага освен атрактивни лихвени условия, само че и финансиране до 90% от пазарната стойност на определения от клиента парцел.

Лихвата по предлагания жилищен заем „ Право на избор “ е от 2,71%, което е под регистрираните от централната банка междинни равнища за пазара.

При утвърждение за ипотечен заем клиентите могат да се възползват и от авансово утвърден овърдрафт по дебитна карта в размер до 3 работни заплати, при 0% годишна рента за първата година.

За претенции за ипотечен заем, подадени до 31 март 2021 година, Първа капиталова банка дава опция на клиента да отсрочи заплащането на първите до 3 месечни вноски по заема. Може да бъде декларирано отлагане по главница и рента или единствено по главница. Дължимата рента за интервала на отлагане се разпределя съразмерно и се прибавя към останалите месечни вноски до падежа на заема. По този метод Fibank желае да даде спомагателна сигурност на клиентите, че даже и изпаднали в неприятна обстановка, банката ще бъде техен правилен сътрудник, на който могат да разчитат.

Кредитът може да бъде усвоен, както в лв., по този начин и в евро, като клиентът самичък показва валутата, която желае. С „ Право на избор “ клиентите на ПИБ могат да употребяват заема освен за закупуване на неподвижен парцел, само че и също по този начин за ремонт и довършителни работи, рефинансиране на кредитни отговорности или настоящи потребности.

Освен атрактивните параметри по жилищния заем от Fibank оферират и опция за кандидатстване за авансово утвърждение на база финансовите параметри на кредитоискателя. След утвърждение Банката издава уверение за утвърден заем със период на годност 3 месеца. По този метод потребителите знаят авансово финансовите благоприятни условия, с които разполагат, а това им оказва помощ в избора на най-подходящия за тях дом.

В предизвикателната конюнктура, в която ни сложи пандемията от ковид, доста консуматори се тормозят за своето здраве и са лимитирали своите физически визити в банките. Това обаче към този момент не е причина да бъде отсрочено такова значимо решение като покупка на лично жилище. Fibank (Първа капиталова банка) предлага и услугата „ Видео консултация “ за физически лица, които се интересуват от кредитен артикул на банката. Услугата дава спомагателен метод за връзка с ПИБ, като е налична от понеделник до петък в диапазона от 09:00 до 17:00 ч. и е изцяло безвъзмездна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР