Пълнолунието на 8-и ноември е в знака на Телец и

...
Пълнолунието на 8-и ноември е в знака на Телец и
Коментари Харесай

Пълнолунието в Телец разтърсва 4 зодии

Пълнолунието на 8-и ноември е в знака на Телец и е съпроводено от цялостно лунно затъмнение. Всичко това се случва в разгара на сезона на Скорпиона. Сега ще сме окуражени да обърнем внимание на комфорта и насладата. Но събитията ще повлияят доста мощно на някои зодии. Ето кои са те, съгласно " Elite Daily ", представен от teenproblem.net.

Телец 
-->
Ще имат желанието да създадат комфорта, сигурността и удоволствието топ цели в живота си. И да запазят своята самостоятелност. Може да се появят провокации, тъй като ще имат потребност да създадат промени, свързани със същността им. А преди постоянно са отказвали да създадат това. Лунното затъмнение ще е интервал на прераждане за тях, макар че измененията няма да дойдат на момента. Ще би трябвало да прегърнат измененията по метод, по който преди не са го правили. И да се оправят с пречките по пътя. Нека покажат своята непоклатимост, тази, която единствено те може да си дадат. Скоро ги чакат хубави неща.

Лъв 

На фокус са кариерата и общественият имидж. Лъвовете ще би трябвало да се потопят в сигурността, насладата и стабилността, които специалността може да им даде в бъдеще. Но първо би трябвало да одобряват, че би трябвало да създадат някои поправи и промени. Може да се сблъскат с ограничавания, наложени им от връзките им. Въпреки това, да обмислят  какво желаят да построят и да знаят, че то би трябвало да устои на теста на времето. Няма нищо неприятно в това да построяват постоянна кариера, само че може би би трябвало първо да пуснат някои остарели възгледи и неточни показа да си отидат.

Скорпион 

При Скорпионите на фокус ще са сантименталните връзки и връзките. И те ще бъдат окуражени да се отдадат на стабилността, комфорта и сигурността, които им носят връзките с близките. Но първо ще би трябвало да разрешат на разтърсването, на огромните промени, да се случат - единствено по този начин ще реализиран дълготрайна непоклатимост. Предпазливи са и по тази причина се двоумят и мъчно се отдават с цялото си сърце на връзките, само че в този момент би трябвало да създадат това. За да усетят какво е същинска фамилиарност, би трябвало да повярват на хората към себе си.

Водолей 

Те ще се съсредоточат върху фамилията и дома. Сега тези зодии са подтикнати да се отдадат на дълготрайната сигурност и комфорта, обвързван с тези сфери. Но първо би трябвало да поговорят за страховете и възраженията, които имат. Да помислят по какви способи са се отказвали от това да прегърнат спокойствието, релакса и насладата изцяло. Заслужават да основат безвредно и удобно място, което да назовават собствен дом. Но с цел да стане това, би трябвало да повярват, че е допустимо. Ще имат разтърсвания и огромни промени, само че след това ще се усещат ужасно в дома си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР