Пълна мобилизация на НФСБ и Средна европейска класа за вотаЛидерът

...
Пълна мобилизация на НФСБ и Средна европейска класа за вотаЛидерът
Коментари Харесай

Роми в листата на коалиция Патриоти за Валери Симеонов

Пълна готовност на НФСБ и Средна европейска класа за вота

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов записва публично в ЦИК листата на своята партия за изборите за Европейски парламент. Тя се явява като коалиция " Патриоти за Валери Симеонов (ФСБ и Средна европейска класа) ".

" Нагласата е празнична, ще се борим за наличие в Европейския парламент. Ако народът каже двама или трима, ще бъдем признателни. Представяме една забавна листа от патриоти прагматици, за разлика от останалите листи, които са на патриоти политици и така нататък ", сподели обаче някогашният вицепремиер, като акцентира, че в листата има хора от дребния и междинния бизнес, потвърдили се в работата си и занимаващи се с политика.

" С такива хора мъчно може да се похвали някой различен ", разяснява още Симеонов, като добави, че измежду претендентите има и представители на разнообразни етноси, в това число на ромския.

Той посочи, че има цялостна готовност на партиите НФСБ и Средна европейска класа за евровота на 26 май.

На въпрос дали НФСБ е по-силна без съдружните си сътрудници от Обединените патриоти, с които не се схванаха за обща коалиция и се явяват независимо, Симеонов отговори: " Ще забележим, ще се преброим ".

Според социологическите изследвания обаче НФСБ и " Атака " нямат късмет да вкарат народен представител в Европапарламента, прогнозите са, че единствено Вътрешна македонска революционна организация ще успее със собствен претендент, и то един.

По думите му дали ще има предварителни избори след евровота зависи от позицията на всяка една от партиите в управническата коалиция.

" Парламентарните избори са парламентарни, те са с една цел - основаване на парламент и ръководство на страната. Европейските са за наличие в Екологичен потенциал. Това са разнообразни избори. Не би трябвало да се прави директна връзка сред тях. Ако резултатът от евроизборите е избор на доверие за ръководството, то тогава да не вършим локални, да не вършим парламентарни. Ако един избор предопределя всички останали избори, то тогава дайте да вършим единствено този вид избори ", добави депутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР