Палав тасманийски дявол задигна телефона на туристка, а после избяга

...
Палав тасманийски дявол задигна телефона на туристка, а после избяга
Коментари Харесай

Тасманийски дявол ограби туристка ВИДЕО

Палав тасманийски демон отмъкна телефона на туристка, а след това избяга с диви писъци. Случката се развива в австралийски парк за диви животни.

Жакил Фрейзър посетила Боноринг, с цел да види представители на локалната фауна. Тя взела и смарт телефона си, с цел да си направи фотоси за спомен, само че концепцията не се развила по проект.

Когато Жакил влезнала във волиерата на тасманийския демон, той надал гневен вик и захапал Айфона. Жената се стреснала мощно от непредвидената реакция.

Дяволът не разрешил на чиновниците на резервата да го заловен, а протължил да обикяла клетката, надавайки писъци. В последна сметка съумял да се вмъкне в бърлогата си, стискайки устройството.

После гледачите съумели да го примамят на открито, а телефонът бил взет благодарение на търговия. Те дали на тасманийския демон блескящо камъче в подмяна на Айона. Без подозрение добра договорка.

Жакил го получила назад, а вреди съвсем нямало. Ако не броим, несъмнено, следите от зъбите на животното по екрана.

Представителите на типа имат една от най-мощните захапки измежду млекопитаещите, написа " Дейли мейл ". Като имат мощ да даже да счупят кост. Размера на главата им разрешава да отварят челюстите си на цели 80 градуса - което в съответния случай би разрешило на тасманийския демон да захапе надалеч по-обемна електроника.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР