Палачинките са една от най-вкусните закуски. Те са толкова апетитни,

...
Палачинките са една от най-вкусните закуски. Те са толкова апетитни,
Коментари Харесай

3 – те закона за идеалните ПАЛАЧИНКИ

Палачинките са една от най-вкусните закуски. Те са толкоз апетитни, че от време на време забравяме да се направляваме и похапваме дузина от тях. Има обаче и случаи, в които апетитът ни не съумява да се възбуди и постоянно това се дължи на типа на закуската, самата консистенция и усет.

За да не изпадате в обстановка, в която да се чудите какво да вършиме с готовите към този момент палачинки, то нашият съвет е да се придържате към тези 3 закона, свързани с тяхната изработка.
Кои са 3 – те закона за съвършените палачинки? 1. Изберете точно тигана, в който ще ги печете;  Вкусни и потребни зеленчукови палачинки Вкусни и потребни зеленчукови палачинки
Тази рецепта е подобаваща както за закуска, по този начин и за вечеря и е обичана на всички. Пробвате ли тази рецепта за палачинки, няма да ги прочие..

Това е най-важното нещо, с което да се съобразите, още преди да сте се втурнали към изработката на сместа. Ако решите да ги печете в тиган с нормално покритие, бъдете сигурни, че в никакъв случай няма да се получат идеално тънки и фини палачинки – такива, каквито ви се желае.

Задължително предписание е при подготвяне на тази закуска да се употребява тиган с незалепващо покритие. Дори няма да ви се постанова да добавяте лой.
2. Продуктите би трябвало да са на стайна температура;
Всеки един сладкар е в подготвеност да удостовери това. Продуктите за палачинките постоянно би трябвало да са на стайна температура, в случай че желаете крайният резултат да е впечатляващ. Това предписание се отнася най-много за яйцата. Следвайте го безотказно.

3. Палачинките наложително се редят една върху друга.  Ако желаете вчерашните палачинки да са като преди малко приготвени, направете това Ако желаете вчерашните палачинки да са като преди малко приготвени, направете това
Палачинките са една от най-вкусните закуски, които всеки обича да похапва най-малко един път в седмицата. Те са фини, ароматни, гарнирани по н...

Замисляли ли сте в миналото за какво въобще се прави това? Може би да се спестят съдове? Разбира се, че не. Палачинките следва да бъдат подредени една върху друга, тъй като по този метод си придават от топлината, омекват и добиват съвършената гладкост и усет.

Никога не правете грешката да ги разпределяте в обособени чинии за цялото семейство. Трупайте ги една върху друга и ги поднесете по този начин на трапезата. Всеки самичък ще реши какво количество от тях да похапне, според от това какъв брой гладен е.

Правете палачинките по този начин и няма да имате неточност!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР